Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vilanavila

Jak zdobyć tego chłopaka?

Polecane posty

Chodzę do 1klasy LO,on do 2...do tej samej szkoły:) Najpierw zacznijmy od tego ze nie znam sie z nim osobiscie.Nie ma dziewczyny, a to plus bo zwiazku bym nie rozbila. Jak mam sie z nim poznac?:) On nie jest niesmialy ale nie jest tez bardzo otwarty, jak to zrobic?:D bylabym wdzieczna za pomoc

Gość defedcvrd
ale z ciebie zalosna debilka pytasz sie jak male dziecko dam ci odpowiedz na twoim poziomie a wez zaprzeproszebiem zawolaj go do kibla wystaw mu swoja dupe a potem ostro obciagaj mu kutasa bedzie twoj

ogarni sie czlowieku...zwykle pytania, moze ktos mial takie doswiadczenie i wybrnal z tego w odpowiedni sposob. zastanow sie co piszesz, jak cie ten temat nie interesuje to si nie wypowiadaj! I troche szacunku bo sobie nie życze takich insynuacji ok?!

Gość mam zajebisty sosób
upieczmu kurwa ciasto i przynieś dop szkoły albo powiedz na szkolnym apelu publicznie że go kochasz

Upuść coś przed nim, wpadnij na niego przypadkiem.......... Sposobów jest mnóstwo

Gość przede wszystkim go poznaj
nikt się jeszcze nie zakochał w obcej osobie. Może jak zaczniesz z nim częściej rozmawiać nie spodoba Ci się tak bardzo, może Ty jemu, żeby to rozstrzygnąć najpierw go poznaj osobiście. Potem bądź sobą - nie naciskaj na kontakt, ale otwarcie i chętnie rozmawiaj na ciekawe, niezbyt osobiste tematy. Jeśli znajomość będzie dla Was obojga miła i polubicie się - będziesz mogła dopiero myśleć o "zdobywaniu", ale najprawdopodobniej wtedy już potoczy się samo.

Ja nie mówie o żadnym zakochaniu, po prostu podoba mi się i chciałabym go poznać, narazie tyle :) Dziękuję za propozycje, może jakieś jeszcze? Odnosze wrażenie , że niektóre osoby biorą mnie za zakochaną gówniare a tak nie jest, po prostu jestem niesmiala i nie wiem jak mam sie z nim poznac, nie licze na nic, po prostu chce pierwszy raz w zyciu cos zrobic :)