Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arturooo235

dziewczyna powiedziała że to koniec, jestem załamany

Polecane posty

Gość arturooo235

byłem w związku z dziewczyną ponad rok i kilka dni temu powiedziała że to koniec. Zapytałem dlaczego to odpowiedziała że już mnie nie kocha że pociaga ją ktos inny. Czuje ze to kłamstwo że jest jakis inny powód tego ze nie chce ze mną być. kocham ją i chciałbym z nią byc. nalegałem byłem namolny bo mi bardzo na niej zależy ale ona nadal twierdzi że już mnie nie kocha. Jak myścicie mam o nią walczyć czy wręcz odwrotnie?

Gość arturooo235
kto mi odpisze? proszę

skoro mówi że nie to nie ... do miłości jej nie zmusisz... daj sobie spokój ...

Gość Alicja.kraQ
Jak baba mowi nie to nie!! JAK NIE TA TO INNA:D przejdzie CI

Gość arturooo235
tylko że ja mam wrażenie że ona tylko tak mówi że mnie nie kocha a nadal kocha. Przecież to dziwne że tak raptem z dnia na dzień sie odkochała i pokochała kogoś innego

Gość xawiera
wiem jaki to ból... czasem ma się ochotę nie żyć... czas nie będzie leczyć Twoich ran on przyzwyczai do bólu. dzięki temu będziesz o wiele silniejszy. nie zmusisz jej już.. musisz się z tym pogodzić. przykro mi słonko... =(((

oj kochany uwierz mi ze są takie osoby które z dnia na dzień sie odkochują nawet znam kilka takich i to byli w wieloletnich zwiazkach . trudno bedzie cie ciężko ale takie jest zycie jeszcze sie zachochasz w kims bardziej odpowiednim dla ciebie nie płaszcz sie przed nia bo stracisz swoja godnośc a po latach bedziesz się tego wstydził

Gość xawiera
wytrzymasz to potem będzie już tylko lepiej.... głowa do góry... :-)

Gość no skoro jest inny
to nad czym ty się chłopie zastanawiasz? ona jest zakochana, ale już nie w tobie i radzę szybko zapomnieć, bo można sobie życie spierdolić :)

Gość arturooo235
kurczę... czyli mam sobie dac spokój? Ok posłucham was ale wiem że będzie mi ciężko o niej zapomnieć bo naprawdę jest dla mnie ważna. czyli wyszło na to że bawiła się mną.... :(

niestety wychodzi na to ze sie tobą bawila. kiedys kolega mi powiedzial takie zdanie "baby to chuje z cyckami". i ja w pelni sie w tym zgadzam, chociaz ja tez jeste babą. niestety, zycie jest okrutne. sa oczywiscie wyjątki, dlatego zapomnij o niej, wiem ze to trudne, ale da sie, znajdziesz inna, lepszą. tylko nastepnym razem bądz ostrozny. tylko tyle moge ci poradzic. szukaj wyjątkow. i nie daj sie oslepic kolorowym , blyszczacym opakowaniem.

tak to czasem bywa ze milosc przemija, ona teraz zauroczyla sie kims innym, moze kiedys pozaluje ze cie zostawila. ty daj jej juz spokuj, zajmnij sie czyms innym, zapisz sie na basen lub silownie, spotykaj sie z kumplami, zobaczysz na wiosne bedzie lepiej:)