Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemnicza dama to

ostrzezenie

Polecane posty

Gość karlostin
tuleja bedzie mial w tym roku 19 lat :P

🖐️ witam wszystkich, zerknęłam na kafe i odrazu na ten temat...powiem jedno.... Jasny gwint !!!! 😭

Gość karlostin
nietrudno bylo sie skapnac ile on ma lat :P

ciebie nikt nie lubi?wątpie. tu Leja kazdy moze tu wyrazic swoje zdanie,wiec powiem Ci,że ja miewam wrazenie ,ze troche na sile chcesz wmowic ludziom ,że nikt Cie nie lubi ,bo jestes chamem i prostakiem. Uwazam,ze się mylisz,chyba nie wiesz co to jest prawdziwe chamstwo :classic_cool: przecie ty mily jestes

Gość karlostin
2010-1991=19 :P

Gość Infiltrator
Po przeczytaniu przelinkowanego tematu a w nim wypowiedzi tej osoby mam pewność iż pomarańczowy nick to również ona. No cóż strach pomyśleć co by było gdyby po tej"medycynie"została pediatra. Ale dobrze się stało bo jest to zaczyn do dyskusji jaką winno się już dawno przeprowadzić jeśli chodzi o zagadnienie nadzoru etycznego nad kształceniem np w tak istotnym zawodzie jak lekarz. Tego brakuje a owocem tego są liczne patologie w służbie zdrowia które pojawiają się na wielu poziomach i których ogniwem są właśnie takie osoby. Osobiście niebyłbym pewniem czy rzeczywiście tak jest z tym że studiuje medycyne. Twierdziła że w stosunku do niej inni zachowują się chamsko ale jest coś gorszego niż takie zachowanie i ona się tym wykazała. To prymitywna pogarda dla ludzkiego bólu i cierpienia. Do tego typu wypowiedzi zdolni są zazwyczaj ludzie o osobowości psychopatycznej. Do w jaki sposób się takimi stają do druga sprawa. Czasem to kwestia wrodzonego upośledzenia w zdolności do współodczuwania cierpięnia innych czasem to następstwo bolesnych doświadczeń. Odnoszę wrażenie że to był pewien swoisty atak z jej strony na osoby które mają coś czego ona nie ma. Nadzieję na dziecko. Może być tak że ona wie iż nie jest zdolna do urodzenia np biologicznie ze wg na chorobę. Frustrację tego typu przeistaczac mogą osobowość człowieka w różnych kierunkach. To była prezentacja jej osobowości. Brak taktu,pogarda dla osób które chcą spełnić marzenia jakich ona już nie jest w stanie spełnić. Stała się poprzez to taka choć niewykluczona że miała ku temu predyspozycje od zawsze. Niestety tacy ludzie okazać się mogą szkodliwi dla innych. Jej wypowiedzi na temat tego co należy do lekarza dowodzą że powinno się sprawdzać zdolność psychiczną i etyczną w zawodzie bo ten zawód to swojego rodzaju misja.Ona ma problemy poważne ze sobą. Współczuję rzecz jasna autorce topiku życzę sił i wytrwałości.

ifiltator a zauważyłaś,jak ona wielce pisała,że te wszystkie kobiety ,które ją zjechały (zreszną słusznie ) nie umieją się zachowac i ją wyzywają a ona czegos takiego nie robi? To bylo zenujace.Oczywiscie ,ze robi i to jeszcze bardziej,kazda jej wypowiedz jest pelna jadu i pierdoli jakies głupoty Ale coz dobro wróci z podwójną siłą a zło z pare razy mocniejszą.

no cóż.... nigdy nie wiemy kto do końca siedzi po drugiej stronie :(

pewnie tak:D tu leja, pokaż swoją fotę:) ja z mojej strony obiecuje ze nie będę nią operować w necie :D

Gość Infiltrator
Tak zwróciłem na to uwagę. To było chamstwo i nieuzasadniona agresja słowna. Dodatkowo dość istotne znaczenie miały jej wypowiedzi co do tego co się liczy w życiu. Jej "konto,kasa na kosmetyki....."utożsamianie chęci posiadania dzieci ze słabością życiową(co jest bzdura bo to wymaga sił i odpowiedzialności jeśli chodzi o świadome macierzyństwo)czy też pogardliwe określanie ich "pasożytami"to są określenia kluczowe i dające dowód na jej poważne zakłócenia emocjonalne. Pewną płytkość. Wykroczyłem może poza temat z kwestia zawodu lekarskiego ale uważam że przybywa na studiach ludzi traktujących swój zawód jako sposób na zdobycie pieniędzy większych i tylko i wyłącznie to. Skutki tego potem czytamy w prasie. To prawda że nigdy tego się nie wiem z kim prowadzi się dyskusję w internecie. Czy to osoba do końca normalna. Fakt.

ona nazywa płytkimi matki dzieci. a ona skąd się wzięła? Bocian ją podrzucił? Rozbawiała mnie swoimi wypowiedziami,bo sama się w nich gubiła. Dla niej ważniejsze od macierzystwa jest nieskazitelne ciało i to jest po prostu zenujace. To co sobą zaprezentowala to syf. Widać,że jest idiotką,niedojrzałą emocjonalnie i rzeczywiscie wątpie,żeby studiowala medycyne. A swoją drogą,jest zapewne sporo kobiet,które po ciązy tak o siebie dbały,że ani śladu po niej

Gość Infiltrator
Ależ to prawda. I to co napisała dowodzi tylko że jest spaczona bo kojarzy ciążę i macierzyństwo wyłącznie z jakimiś tego konsekwencjami natury estetycznej u siebie. Będzie dobrze jeśli nie będzie miała dzieci oczywiście dla nich. Określa je pasożytami sama zapominając iż ja można również tak określić jeśli prawda jest że studiuje to co studiuje bowiem większość osób studiuje to dziennie i musi utrzymać się za środki pochodzące od np rodziny. Gdyby była w trybie wieczorowym(istniał do niedawna nie wiem czy nadal jest)to w szczególności musialaby mieć multum pieniędzy bo ceny są zawrotne do kilkunastu tys za rok i nie ma takiego pracy z której mogłaby się sama na nich utrzymać.Ale to drobiazg w całej sprawie. Jej wypowiedzi były żenujące pod każdym względem. Nie wynikały one jednak tylko z chamstwa i braku szacunku do innych osób i ich problemów. To był szczególny jakby atak tej osoby. Stąd ten jad o którym napisałas. To jej zaangażowanie w atak dowiodło że ona ma problemy ze sobą bardzo poważne. Nie przesądzam o prawdziwości jej wypowiedzi co do tego czym się zajmuje bo że to g. prawda to nawet bardziej prawdopodobne:O :O

ja nie wyśle:P taa a potem pisala ze nas szanuje... dobrze wiedziec ze swoją matke tez uwaza za płytką debilkę a siebie za pasożyta. w koncu sama kiedys tez byla dzieckiem.

jutro, lub jeszcze dziś zmieni nicka, bo jest u niektórych spalona

a czemu miałbys sie gniewac? ze nie pokazalam foty?? :D ja tez sie nie gniewam:)

Świetna analiza, Infiltratorze, mam nadzieję, że Tajemnicza przeczyta ją dokładnie i zrozumie, jakie dno sobą reprezentuje.

Przeczytałam całą rozmowę:) I wiecie co myślę?Że tajemnicza dama już od dawna wie jakim jest dnem ale chce pokazać jaka to ona nie jest...Kiedyś chyba czytałam jej wypowiedzi ale wtedy nie wydawała się taką suką;/ Zero empatii.Normalnie nie mogłam znaleźć słów żeby określić to jak mi jej żal i jak nią gardzę... Ejjj,pipaaa....ty nie flirtuj:P