Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cezrmuechc

Rozmawialismy godzinamy przez gg, wysłałam mu swoje zdjęcie, a on...zamilkł

Polecane posty

nie martw się tym kretynem. jesli to twoje zdjecie to musze ci powiedziec ze masz fantastyczne wlosy. i proponowalabym zebys bardziej podkreslala oczy bo są bardzo ładne. no po prostu ladna jestes:)

Po 1 to na czacie sie nie umawia z nikim, ani nie posyła sie fotek, bo możesz trafic na róznych zboczków. Zobaczył, że jesteś młoda i się wystraszył. To mógł byc facet 5 razy starszy niz TY. Lepiej nie zadawaj się z faciami na czatach bo to jest bardzo niebezpieczne. jestes normalna młoda dziewczyna , a jakis stary pryk, zląkł sie, ze jestes az tak młoda. Szukaj przyjaciół w realnym świecie.

Gość verbringen
dziekuję za miłe słowa, ale jakos w to nie wierze, ze jest we mnie cos ladnego. byc moze w rzeczywistosci wygladam jeszcze gorzej, a raczej jestem o tym przekonana.

Gość verbringen
Ale ja tylko raz weszłam na czata, tak przypadkiem, bo byłam ciekawa ludzi z mojego miasta. Rozmawiałam z nim 2 tygodnie za nim mu wysłałam to zdjęcie, no i sie przejechałam.

jesteś ładną młodą dziewczyną a umawianie się z kimś z neta jest bardzo niebezpieczne,każdy może się podszyć za Twojego rówieśnika

Gość a ile masz lat fajna
dupeczko ?

masz slkiczne oczy - tylko muszisz sobie rzesy malowac i bedzie git, dodatkowo masz slizne wlosy i usta...ogolnie jestes bardzo ladna tylko moze uznal, ze za mlodo wygladasz...olej takiego typa...gdyby byl madry i fajny inaczej by to zakonczyl!

Gość verbringen
na codzien tuszuje rzesy, ale to tyle. za kilka miesiecy bede pełnoletnia a wygladam chyba na 10 lat, do bani do wszystko

Hej, mam bardzo podobną urodę do twojej. A dokladnie moze miałąm bo teraz jestem duzo starsza.I uwierz mi tak to sie mowi ze z brzydiego kaczątka a dokladnie moze bez charakteru wyrosłam na bardzo fajną babeczkę;) A tak powaznie jestes bardzo młoda i po prostu uroda ci sie czesto zmienia. Nie przejmuj się tym tylko pielęgnuj się i uprawiaj sport a samo przyjdzie:)

Gość IZkaWalizka
Hej, spojrzałam na Twoje zdjęcie. Masz bardzo dziewczęcy wygląd,ale nie jesteś brzydka,niczego Ci nie brakuje... A facetem (raczej chłoptasiem bez klasy) się nie przejmuj. Poznasz kiedyś kogoś,kto Tobie się spodoba i któremu Ty się spodobasz :)

kochana autorko nie rpzejmuj sie ze mlodo wygladasz :) ja w Twoim wieku wygladalam tez tak mlodo...jakbym chodzila do podstawowki ( bo wtedy gimnazjum jeszcze nie bylo ) ciesz sie tym :) i olej tego łosia z czata :)

Gość starsza wiekiem kolezanka
jesli to twoja fotka to jestes ladna mloda dziewczyna :) i nie przejmuj sie jakims durniem mysle ze kolezanka miala racje piszac ze to byc moze jakis stary pryk.pisalas ze wygladasz na mlodsza...dziewczyno za pare lat bedziesz z tego powodu bardzo szczesliwa ;) uwiez mi

Gość osoba na focie
...rozkwitnie dopiero za parę lat a wtedy będzie błagać na forum : pomocy nie mogę się odczepić od facetów ;)

Gość verbringen
nic mu nie wysle, nie chce sie jeszcze bardziej ponizyc.

Gość mi się to dziewcze z fotki
bardzo podoba, jeszcze odrobina makijażu i będzie boska

Gość OBOSZEEE
Dziewczyno ty masz kompleksy???????? Nie rozsmieszaj mnie.... Masz przecudna buźke i sliczne wloski, jedyne to tylko lekko umaowac i cud marzenie dziewczyna! ja sie spodziewalam naprawde kogos calkiem przecietnego na zdjeciu, a tu taka niespodzianka, pierwsze co mi przyszlo do glowy to to, ze jestes dla niego za mloda, bo wygladasz bardzo mlodziutko (czego ci zazdroscze), no ale wkoncu przeciez ty mu napisalas ile masz lat. a takim frajerom z czata to sie nie dawaj, tam 80% facetow to wyludzacze fotek....

Gość OBOSZEEE
ja mam 21 lat, a co bym dala zeby wygladac jak 15nastka... :(

Gość aaaaaaaaaaa44
Na czatach 99% face tow jest podrywaczy i pisarzy ........wiec naprawde uwazaj z kim piszesz i co piszesz . Faceci to swinie

Dziewczyno jestes naprawde ładna.nie zawracaj sobie glowy gowniarzami,zboczencami czy zakompleksionymi pajacami bo większość facetów w net jest takich.olej typa pewnie pomyślał ze nie ma szans i sie wystraszyl ze sie skompromituje.uśmiech i wracaj do realnego świata ;)

Gość verbringen
dzieki za wszystkie komentarze:) Mam nauczkę, żeby wiecej nie wysyłać nikomu moich zdjęć. Mam uraz do czatów na dłuuugo.

Gość moimskromnymzdaniem
Podkreśl oczy, rzęsy, podkreśl brwi i będziesz laska bo niebrzydka jesteś tylko że czasami trzeba sobie pomoc

Gość gość
A może on jest zabrzydki dla ciebie i sie wycofał??????

Gość gość
co za znudzony/a życiem odkopuje te wszystkie stare tematy?:D :o