Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cezrmuechc

Rozmawialismy godzinamy przez gg, wysłałam mu swoje zdjęcie, a on...zamilkł

Polecane posty

Gość cezrmuechc

Weszłam pierwszy raz w życiu na czat, napisał do mnie, jest z tego samego miasta, rozmawialiśmy na gadu gadu, było super, wspominał, że chce sie spotkac.. Poprosił o zdjęcie, wysłałam mu jakies takie zdjecie twarzy, bo bardzo nalegał a on.. nagle przestał pisać. Mimo,że ja jestem dostępna, on jest dostępny to już sie nie odezwał ani słowem. Popłakałam się i płacze do tej pory. Gdyby chociaż słowem sie odezwał,a on milczy i skasował buski w opisie, ktore wczesniej mówił, że sa dla mnie. Niespodziewałam sie niczego po tej internetowej znajomosci, ale to mnie jeszcze bardziej dobiło, i tak mam bardzo duzo ogromnych kompleksow. Chce umrzeć, nigdy nikomu sie nie spodobam:( Nie chce byc taka brzydka:(

Gość i ta aa
:( bo faceci to uje

Gość hfzf
a jesteś brzydka, ktoś ci to mówił czy tylko tak myślisz?

Gość Wolvfram
aż tak fatalnie wyglądasz i masz pryszcze ?

Gość życie nie bajka
może to twój sąsiad ;P

Gość Rudzielec187
Dziewczyno nie załamuj sie bo to tylko facet!!!! tego kwiatu jest poł światu!! ja tez czesto tak miałam jak Ty i sie nie załamywałam mówiłam sobie ze znajdzie sie taki co na mnie zasłuży i w koncu sie znalazl. ja tez nie naleze do miss swiata, jestem wysoka i na dodatek puszysta.

Gość Nie martw się....
Faceci z czata tak mają, ja ich nazywam "lolekcjonerzy zdjęć. A w rzeczywistości to sfrustrowani małolaci co muszą sobie sami dobrze robić

Gość cezrmuechc
Nie wiem jak naprawde wyglądam, nigdy nikt nie powiedział mi ani nic miłego ani nic niemiego. Jestem jakby niezauważalna, zawsze jest tylko takie frustrujące milczenie na mój temat, które czasami doprowadza mnie do furii. Wolałabym znac najgorszą prawdę, ale ją znać. Bardzo sie z tym mecze.

Gość xccvxsd
Po prostu mu się nie podobasz - ma do tego prawo czy nie? powinien ci napisac wprost o co chodzi . Mi tak kiedyś napisała laska po wysłaniu zdjęcia . Rozeszliśmy się w przyjaźni bo nie miałem pretensji że nie jestem w jej typie.

Gość cezrmuechc
nie mam pryszczy, mam długie blond włosy, jestem wysoka i mam dużą niedowage:(

Gość hfzf
to wstaw swoje zdjęcie, na pewno usłyszysz w końcu opinie na temat swojego wyglądu, albo pozytywne albo negatywne, ale w końcu będziesz wiedzieć o co chodzi

Gość cezrmuechc
Ale on sie nic nie odezwał i to mnie strasznie zraniło kimkolwiek on by nie był. Ja widziałam jego zdjęcie, wiec czulam sie zobowiazana wyslac swoje, chcoc wcale normalnie tego nie robie;( Ja juz wiecej nie wyjde z domu:(

Gość cezrmuechc
tylko, ze ja na zdjciach wydaje mi sie wogle nie wygladam tak jak w rzeczywistosci. Najgorsze, ze ja nie umiem sama siebie obiektywnie ocenic i nie wiem co jest ze mna nie tak, zeby to poprawic

nie masz się czym przejmować .. przecież nie każdemu się musisz podobać ... ludzie maja różne gusta... a ze skoro on nie potrafi napisać tylko woli milczeć .. to już dowód ze niewarto sobie nim dupy zawracać

Gość xccvxsd
na "romansowanie " w sieci trza uważac i miec do tego dystans, sam sparzylem się wiele razy

Gość truskaweczka676
Przestraszył się, że jesteś taka brzydka :P Jak każdy facet

Gość cezrmuechc
problem w tym, że ja nikomu nigdy sie nie podobalam

Gość verbringen
i znow to okropne milczenie:(

Gość kuku namuniu
przecież masz innego nika

Gość JuliaJulianna
kochana ja też to znam. Tylko ze ja wiem co ze mną nie tak. A z gadki to jestem niezgorsza tylko look wszystko psuje. I jak wiadomo jestem sama.

Gość verbringen
zmienil mi sie nick, nawet tego nie zauwazylam. przeraził sie, ze rozmawiał z takim brzydactwem:( Co prawda roznica miedzy nim a mna to 4 lata. nie mialam innego zdjecia, ale nie sadzilam, ze az tak bedzie zniesmaczony

Gość zostaw jemu wiadomosc
na gg i napisz że zachował się totalnie bez klasy i jeśli się jemu nie spodobałaś to mógł chociaż to wprost napisać i kulturalnie zakonczyc znajość a nie zachował się jak gówniarz.

Gość verbringen
widzialam jego zdjecie i aczej wyglądał na tyle lat, co ma. Myslicie, że powinnam mu tak napisać? Czy raczej uniesc sie honorem i sie nie odzywac..

Gość htyyju
dziewczyno, jesli to twoje zdjecie, to jestes bardzo ladna dziewczyna!! Olej kretyna:O