Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwie sie o to strasznie.

Pieniadze?Powod czestych klotni w zwiazku??

Polecane posty

JA Z moim czesto ostatnio kloce sie o kase.

Gość hoohoo
zwykle konflikty o kase pojawiaja sie wtedy gdy jedna osoba chce dysponowac pieniedzmi drugiej;)

Gość ja bym nie leciala
nie wiem o co sie kłocicie. Jego kasa to niech robi z nia co chce. nawet wytapetuje pokoj, byle nie twój:D

Gość Może zacznij coś ze sobą
Może zarabiasz więcej od niego. Mężczyźni mają wtedy kompleks i stąd mogą być wasze kłutnie. Mam taki przykład wsród znajomych...

Gość ja bym nie leciala
jasne:D to faceci więcej zarabiają, to im odwala:D I często nie szanują biednych ludzi, są zadufani, wypominają żonie itp dlatego najlepiej na ich kase od początku:D

Gość martwie sie o to strasznie
Ale my razem mieszkamy i mamy dziecko.Przeprowadzamy sie ze stancji na swoje mieszkanie.Tamto mieszkanie kupilismy po okazyjniej cenie w tym ze wymagal remontu.Skonczyla nam sie kasa na dokonczenie remontu i czekamy jak na szpilkach na kredyt.Sek w tym ze nowe mieszkanie trzeba juz oplacac( czynsz, prad, gaz) a teraz siedzimy na stancji i tez musimy placic.I mysle skad tu wziasc 1500zł w lutym na wszystkie oplaty za 2 mieszkania jak mamy na 3 osoby ok.2000zł.Wiec grosze zostaja nam na zycie.Niewiem jak damy sobie rade.A jeszcze nie wiadomo kiedy kredyt bedzie.

no dobra, ale o co tu sie kłócić w takim razie, skoro sytuacja jest jasna? robicie opłaty i z tego co zostało próbujecie przeżyc. jak ktoś ma mozliwość to bierze nadgodizny i dorabia. nie widze powodu do kłótni.

Moj mnie oklamal.Powiedzial ze niby wczoraj miala byc kredyt ale okazalo sie ze trzeba czekac bo cos tam.A ja juz zaczelam sie pakowac i cieszzylam sie ze juz bedziemy na swoim.I mam do niego zal

Gość ojejjjuue

Gość a ja wole czekolade
to sie przeprowadzcie na nowe mieszkanie a nie na stancji siedzicie.... jakos da sie chyba wytrzymac nawet w mieszkaniu niewyremontowanym?? posprzataj i jakos przezyjecie kilka miesiecy.....

Gość martwie sie o to strasznie
Z malym dzieckiem nie da rady sie tam przeprowadzic.Lazienka nie zrobiona.

to nie wiesz ze decyzje o przyznaniu kredytu casami sie przeciągają? zwłaszcza w czasach "kryzysu"? co chłop winien na litość boską?...