Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka*29

Folik, olej z wiesiołka a ciąża

Polecane posty

Gość moniczka*29

Witam, W zeszłym miesiącu postanowiliśmy postarać się o dzidzię :). Także od jakiś 14 dni biorę olej z wiesiołka oraz folik. Ten pierwszy specyfik już odstawiłam (w 12 dniu cyklu) ponieważ mam owulacje. Folik biorę dalej. W 12 dniu cyklu kochałam się narzeczonym. Zastanawiam się czy mam szanse na ciążę w tym miesiącu. Oczywiście test zrobię ale dopiero za kilka dni (teraz mam 14 dzień cyklu). Czy może któraś miała podobny przypadek?? Czy olej z wiesiołka ułatwia zajęcie w ciąże?? Pozdrawiam cieplutko :)

Gość moniczka*29
Hmm zapomniałam dodać że jakieś 2 godziny po stosunku czułam ból w prawym jajniku i tak było ok 1 dnia, teraz nawet nie widzę śluzu..... czyżby się udało ?? :):):)

Gość gykkkkkkkkkkk
za wczesnie na objawy

Gość moniczka*29
Wiem ze za wcześnie na objawy ciąży, ale zastanawiałam się nad objawami owulacji, a tu już wiadomo co za tym idzie. Test ciążowy zrobię dopiero w dniu spodziewanego się okresu. :)

Gość adonissssssssssska
olej z wiesiołka jest na poprawę śluzu , ale nie gwarantuje on zajścia w ciążę niestety, co do owulacji to nie zawsze jest ona 14 dc , u każdego różnie bywa, dlatego trzeba obserwować śluz, kiedy jest wodnisty lub jak białko jajka kurzego to wtedy są dni płodne i wtedy należy się starać, raz nie wystarczy 14 dc, powodzenia !