Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pomocyhelpona

19 dzień okresu!?

Polecane posty

Gość pomocyhelpona

witam zaczelam brac pierwsze opakowanie novynette dzis wzielam 1 tabletke i dalej mam okres.. nie wiem czy 19 dni to normalne przy tabletkach, ogolnieobfitsze krwawienie mialam jakos przez 5 dni potem plamienie raz mniejsze raz wieksze ale ciagle musze uzywac tampona bo jednak moglyby mi spodnie przemoknąć. ogolnie przedwczoraj myslalma ze juz nie mam plamienia(okresu) i spalam z chlopakiem bez tampona wszystko slicznie pieknie zadnej krwi i z rana stracilam dziewictwo, polala sie krew, ale dosyc sporo i bardziej czerwona niz plamienia wiec to raczej od przebicia błony, problem w tym ze od tego czasu dalej mi leci krew taka wlasnie syto czerwona nie jak wczesniejsze plamienia i nie wiem czy to dalej owy okres czy po przebiciu błony. jesli okres, to czy to normlane przy tablektach zeby az 19, tudzież wiecej dni krwawić? przesrane, wyjdzie na to ze caly miesiac z tamponem w cipsku musze latac. kiedy to sie ustabilizuje jakoś? przy ktorym opakowaniu tabletek? prosze pilnie o odpowiedz bo nie wiem czy sie zapisywac do gina!!! pozdrawiam!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować