Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pocho15

masywne uda

Polecane posty

Gość pocho15

hej! mam duzy problem , przynajmniej dla mnie jest duzy... mam 15 lat , 170 cm , 59 kg ... mam duze uda , strasznie duze .... szerokie ramiona , faldek na brzuchu brak , male boczki ,pupe odstajaca i nie bardzo szeroka ale jednak, stosunkowo mala glowe do reszty ciala . najwiekszy problem to udaa ! drugi to pupa ! tyle sie naczytalam ze najlepsze spodnie z szerokimi nogawkami a jednak u mnie to sie nie sprawdza....uda umiesniaja mi sie w przod co jest bardzo dziwne a na wewnetrznych stronach ud dalej jest tluszczyk....regularnie trenuje , dwa razy w tygodniu mam tance , chodze na basen , czesto sama w domu i oczywiscie wf w szkole . tak bardzo chcialbym moc modnie sie ubrac , ale niestety czegokolwiek na siebie nie ubiore wygladam tragicznie bo nie moge zniesc swoich nog ! nie daje juz rady z tym jak kazdy mi mowi o moich nogach lub pupie... narawde strasznie zle sie ztym czuje . bardzo bym prosila o jakies rady . z gory dzieki :*

Gość niesmiala_agata
Ja mam ten sam problem.To jest bardzo krepujace doskonale Cie rozumiem.Rowniez czekam na porady :))