Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniaka

komu smutno?

Polecane posty

Mnie też...Mnie jest tęskno za podróżami, za ludźmi, którzy odeszli, za przeszłością...

No to co jest powodem waszego smutku? Czy tylko miłość ? A może chodzi o coś innego?

Gość lubiem keczup
bobrom jest smutno bo im zimno pasikonikom jest smutno bo bobrom jest smutno i pani grazynie z kotliny klodzkiej tez jest smutno z uwagi na dramatyczna sytuację bobrów i pasikoników

Gość buzik
lubiem keczup-----> dobre :) nawet na chwile pojawił sie uśmiech ale tak mi smutno bo tęskno mi za nim....

Gość człowiek biedronka
Turbodymomen się skończył i mu zimno ! A pani kryzstyna z gazowni też jest z kotliny kłodzkiej i jej smutno ,że pani grażynce jest smutno. a bobry w wodzie kisno i popierdujo z zimna...a z pozystanych informacjiwiem iż drżący z zimna i głodny jak wilk konik polny zwołuje konferencję prasową...

Gość smutnawaona
mam podobny problem... rowniez tesknie, ale za kims... kto sprawia mi tyle samo radosci, co smutku... kocham i jestem kochana, ale takze raniona... czesto nieswiadomie... powoli zaczynam sie meczyc... co zrobic z kims takim?

Gość czasem jak
takie głupawki się poczyta to można naprawde zapomnieć choć na chwile że smutno :)

Gość buzik
chyba na takiego kogoś nie ma sposobu. on sam dokładnie musi zdać sobie sprawę że rani, albo ty musisz mu to pokazać... tylko nie awanturami i fochami.. skoro tak naprawde czujesz się kochana

Ja tęsknię, bo od czterech lat kocham chłopaka, który mieszka w Londynie. Wokół jest tylu mężczyzn, ale to tylko namiastka, te chwilowe zauroczenia, bo gdyby pojawił się on, potrafiłabym uciec z nim na koniec świata.