Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przeklęty

Jestem przeklęty przez Boga

Polecane posty

I sam nie wiem czy dobrze robie, ze o tym pisze. Bog mnie przekląl bo skazal mnie na patrzenie wkolo jak ludzie zyja normlnie podczas gdy ja jestem wyrzutkiem. Chory jestem zaraza mnie opanowala, staram sie normalnie funkcjonowac i czasami sobie mysle ze jestem normalny, ale dzis musze faktycznie przyznac, ze nie nadaje sie do zycia, tak niewiele brakuje mi do samobojstwa. Wierze w Boga bo ktos mnie musial przeklac, dlatego boje sie konsekfencji samobojstwa.

Gość taki jeden koleś
sam się przeklnąłeś ,a nie Bóg ciebie

Gość sadasd
ten gnój wielu z nas przeklął

Gość no bo o co
prosze cie przeczytaj tą ksiązke . "trafiona przez piorun" i dowiesz sie wszystkiego, wszystko zrozumiesz

Gość no bo o co
najlepiej wpisz w google trafiona przez piorun ebook powinno wyskoczyc pobierz i przeczytaj naprawde polecam . mi odmienila zycie

Gość PannaZBagien
Też tak mam, czuję się przegrana na tle innych ludzi. Tak samo jednak jak ty lękam się samobójstwa, nie tylko dlatego, że jestem wierząca, ale dlatego, że coś jednak trzyma mnie przy życiu.

Gość zonaty maz
o czym jest ta książka?

Gość asdads
takie tam religijne pierdoły

Gość djpas
nie jesteś przeklęty i nie wkręcaj sobie - jakbyś był wierzący to bys tak nie pisał- prawdopodobnie masz depresję i jakieś problemy które wydają się nie do rozwiązania- jeżeli twierdzisz że wierzysz to idź do kościoła- do spowiedzi, komunii- umacniaj się częsciowo w ten sposób, poza tym może pogadaj z kims o problemach, zapisz się gdzieś, - masz pracę?? A może studiujesz?? Napisz coś więcej dlaczego czujesz się tak jak się czujesz bo takie pisanie w stylu" jestem przeklety i nikt mnie nie lubi" jest dziecinne i nic w sumie nie mówi i o tobie i powodach takiej twojej postawy

Gość zonaty maz
przeczytałem jestem w szoku

Gość vaszkowski
Zgadzam się z kolegą,doskonale rozumiem to uczucie,można być przekletym i wmawianie sobie ze jest innaczej nie ma sensu,trzeba tylko przebić barierę.i Skonczyć wiecznie mówić sobie - "jeszcze będzie lepiej" ,"pech sie kiedyś skonczy" - bo tak nie będzie.kropka. Osoby twierdzące innaczej nie mają bladego pojęcia jak to jest być przeklętym i będą dawać "dobre rady" -"idz do spowiedzi"