Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Natalkaaaaaaaaaaaa

zniszczone w艂osy.

Polecane posty

ot贸偶 tak. dzi艣 fryzjerka czesa艂a mnie na pr贸b臋, bo nied艂ugo wychodz臋 na wa偶n膮 imprez臋. stwierdzi艂a, 偶e mam okropnie zniszczone w艂osy. szorstkie i w og贸le. no i si臋 totalnie wkurzy艂am. wiecie co, laski ? odstawcie wszystkie od偶ywki i inne cud mi贸d preparaty. waszym w艂osom szkodzi najbardziej w艂a艣nie CHEMIA. zapami臋tajcie to. natura to pi臋kno i przede wszystkim zdrowie. przyk艂ad ? ano ja. u偶ywa艂am mega drogich kosmetyk贸w do w艂os贸w. super od偶ywki, jedwab nie jedwab, inne takie. nigdy nie mia艂am w r臋kach prostownicy. w艂osy suszy艂am mo偶e ze trzy razy, tylko wtedy gdy by艂o to naprawd臋 konieczne. w艂osy farbowa艂am ostatni raz jakie艣 4 lata temu i to szamponetk膮. zawsze obchodzi艂am si臋 z nimi mega delikatnie. nigdy przenigdy nie szarpa艂am podczas mycia, czy co艣. nigdy gor膮cej wody. nigdy za mocno spi臋te. a tu co ? mam szorstkie i zniszczone w艂osy.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 JaJolka2010
Najlepsze szampony i od偶ywki oparte na naturalnych ekstraktach. Mi np. pomog艂y szampony i od偶ywki do w艂os贸w z serii Eva Natura Potr贸jna Si艂a Zi贸艂. Rewelacyjne dzia艂anie i bardzo atrakcyjna cena. Polecem spr贸bowa膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anq25
" w艂osy suszy艂am mo偶e ze trzy razy, tylko wtedy gdy by艂o to naprawd臋 konieczne" No i tutaj masz odpowied藕... Jak masz do艣膰 d艂ugie w艂osy i ich nie suszysz i ocieraj膮 sie o plecy jak s膮 wilgotne albo skr臋casz je w niby koczek i przypinasz, albo co gorsza idziesz spac z wilgotnymi to w艂asnie to zniszczy艂o ci w艂osy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sprawd藕 TSH

Udost臋pnij ten post

heh, a co ja mam powiedzie膰.? rok temu pofarbowa艂am wlosy na kolor fioletowo czerwony. z lekkimi odcieniami fioletu dok艂adnioej. wspania艂y efekt do moich jasnych oczu,ale do czasu do kiedy koler zaczal sie zmywac. ; o masakra. wiec zacze艂am walczyc, by wrocic do blondu kladac po 3 farby tygodniowo. przesz艂am przez wszystkie odcienie rozu i pomaranczu. ciesze sie ,ze mam je jeszcze na g艂owie. uzywam 呕脫艁TKA!

Udost臋pnij ten post