Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeellllaaa eeellllaaa

bóle brzucha czy moge byc wciazy??

Polecane posty

Witam! Kochałam sie z moim chłopakiem bez zabezpieczenia w dni płodne on nie doszedł we mnie nie kochalismy sie długo bez bo mu nie pozwoliłam... ostatnio pobolewa mnie brzuch nie wiem czy to objawa ciazy czy owulacji... okres mam 9-10 dzien misiaca dodam tez ze no czesto mnie pobolewa brzuch to nie pierwszy raz moze poprostu panikuje... Mój chłopak ostatnimi czasy przez 8mies brał anaboliki... teraz jest w drugim tygodniu zazywania Pregnylu HCG zeby odblokowac swoj organizm...

Gość hmm czy to juz pora
powiem szczerze ze wydaje mi sie ze nie jestes w ciazy, ale mozesz yc. W pierwszej wydzielinie moze znalezc sie chocby 1 plemnik ktory moze dotrzec tam gdzie trzeba.ZAbezpieczajciem sie a wtedy i twoje zdrowie psychiczne bedzie w lepszym stanie, ateraz to czekaj na okres i sie stresuj czy jestes czy nie

no własnie ten stres jest najgorszy jeszcze bardzije wydaje sie ze brzuch boli ale to ze stresu... mam nadzieje ze nie jestem:( strasznie sie tym martwie to było w sobote-niedziele dzisiaj zrobie test albo jutro...

Musisz poczekac do dnia @. Jeśli nie dostaniesz zrób test. NA drugi raz nie kombinujcie bez zabezpieczenia jesli nie chcesz być w ciąży,b o nawet jesli nie skończy w Tobie, nie oznacza to, że nie mozesz zajsc w ciążę.

juz napewno nie bedziem eksperymentowac... to okropny stres... ja jestem podłamana mój chłopak równiez a czekac 2 tyg do okresu to włosy mi wypadna...modlic sie tylko zebym nie była:(:(;(