Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amminka

Niewierność facetów spod znaku raka

Polecane posty

Gość czasem sie nie da niestety
zdradzają niestety...bywa,ze nie potrafią wybrac i mają i żonę i kochankę.bo kochają.żonę a z kochanką jest zayebisty seks,bo żona raczej potrzeb nie ma...taki tekst słyszałam z ust wielu raków...ze nie zostawią sram taram ani jednej ani drugiej a jak drug ą zostawią to szukają nastepniczki trwajac przy żonce...no chyba ze sie zakochają to odchodzą od żon do młodszej panny

Gość vxxx c
Mój kochanek jest spod znaku raka, ma żonę od 5 lat. I myślę że on po prostu nie umiałby sobie odmówić..

O, tak. Zgadzam się w 100%. Bylam w związku z facetem spod znaku raka. Trwało to kilka miesięcy i rozpadło się z wielkim hukiem. Ponad rok temu odezwał się do mnie i zaproponował seks bez zobowiązań, mimo że ja jestem mężatką a on ma narzeczoną.

Udają nieśmiałych i skrytych ale podrywanie panienek wychodzi im idealnie!!! Kobieciarze,flirciarze i bawidamki.

Gość ggreg
tu nie chodzi o znak chodzi o to ze bierzecie pojebow, zamiast spokojnych i troche niesmialych facetow, te ktore nie wziely pojaba nawet nie musza zagladac na to forum bo sa wystarczajaco szzcesliwe

raki to domatorzy mają słaby charakter i można nimi manipulować lubią też seks i to często wyrafinowany, a że zdradzają? no cóż, mają ku temu predyspozycje i robią to jak pewnie 80 % facetów.

Gość a jednakcos
w tym jest, byłam z rakiem 2 lata i powiem wam ze nigdy wiecej takiego faceta nie chce!klamczuch, zdradzacz!Niby mily towarzyski , ale manipulant i flirciarz, Niestabilny uczuciowo ciagle wspomina swoje ex i ma sentymenty do tego co bylo,flirtuje z kazda .Majac stala partnerke wodzi za innymi a co najgorsze kreuje sie na wiernego oddanego partnera a pod skorupa-zdradzacz,klamca flirciarz.nie polecam tego "uczuciowego ""spokojnego "raczka klamcy, do tej pory go nienawidze