Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy 5852

pomocy

Polecane posty

Gość pomocy 5852
jezeli nawet zaszłam w ciąze to po 3-tyg rosnoł bym już rzuch?

Gość Melpomena...
Jesli chodzi o rosnacy brzuch, to zalezy od fizjonomii... jednym tak, drugim nie. Obajwy ciazy sa rozne u roznych matek... tabletki daja zabezpieczebi 99.99% wiec to dosc sporo :)... prezerwatywy chraonia za to przed roznymi innymi chorobami, przed ktorymi z kolei nie ustrzega cie tabletki.

Gość pomocy 5852
Czy jeżeli nie doszło do wytrysku jest możliwość zajścia w ciąze?

Gość pomocy 5852
czy robiąc test trzeba z rannego moczu?

Gość pomocy 5852
halo?

Gość Melpomena...
Kup sobie test clearblue digital... najlepszy. Przynajmniej ja tak uwazam. Tam bedziesz miala dokladna instrukcje. Najlepiej z porannego moczu bo jest najbardziej stezony... zycze powodzenia...

Gość pyzolda1987
13 grudnia uprawiłam stosunek. niestety zabezpieczenie zawiodło 14 grudnia o 8 rano(czyli w ciagu 10 godzin) wzięłam tabletkę 72 po. 20dostałm okres trwał 3 dni:/ Teraz w styczniu powinnam dostać 16 ale do tej pory nie mam Czy jest możliwe żebym była w ciąży?? Boje sie na razie zrobić test. a po 2 nie wieżę w te testy bo w październiku urodziłam dziecko i robiłam wtedy testy i każdy wykluczył ciążę a byłam juz w 4 miesiącu. Bolał juz mnie brzuch miałam gęsty sluz zrobiłam tes wyszedł negatywny ale niewiem

Gość pomocy 5852
wczoraj zrobiłam test wynik był negatywny ale mnie nadal martwi brak miesiączki;/

w morde dziecko drogie!!! jak juz dostaniesz ten pieprzony okres , poczytaj dokładnie o antykoncepcji, objawach ciąży, żywotności plemników i zapieprzaj do gina - co my tu mamy cie zbadać online?? do cholery jasnej co drugi topik to pomóżcie okres mi się spóźnia masakra jakaś:(