Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dermeczka

Facet - typ cioty

Polecane posty

Gość rajtuzek3
Ciekawe babskie przypadki paraizmu.Nie udane to coś przez naturę.

Gość moskala
Ja jestem idealną swatką ( tylko siebie nie umiem zeswatać ) nie robię tego jakoś prosto z mostu tylko subtelnie. Jak widzę w moim otoczeniu 2 fajne osoby które są same to organizuje jakąś imprezę i daje im okazję by mogli sie poznać reszt już zależy od nich czy się sobie spodobają itp.

Gość TH is IT
Miałem nie włączać na tak długo komputera bo trzeba prąd oszczędzać. Przeglądałem oferty pracy Zawsze się wciągam w takie tematy bo umiejscowiam w nich siebie. Kiedyś myślałem że nalezy mi się dziewczyna teraz wiem że nie ma na to szans. To że jest internet i można poczytać takie tematy to złudzenie mija

Gość jijij
kurcze to mowa o mnie ale zeby od razu ciota nazywac troche na wyrost

Gość dermeczka
Moje drogie dziewczynki - moskala i nie zazdroszczę-własnie o to chodzi,ze nikogo nie szukam na siłę. Jak się znajdzie,to się znajdzie. Poza tym za dużow tej materii przeszłam,zeby rzucac się na pierwszego lepszego. Przeciez facet nie musi być przystojniakiem,ale męzczyzną z tą iskierką w oku,której mu brakuje...

Gość Rince
Facet jest zwyczajnie nieśmiały, nie potrafi się przełamać jeśli chodzi o "bliższe" kontakty między kobietą a mężczyzną. Najprawdopodobniej Twój "wybranek" nigdy nie będzie taki jaki oczekujesz aby był. Zwyczajnie - taki typ człowieka, taki charakter... I choćbyś na głowie stawała nie zmienisz wystarczająco dużo aby być zwyczajnie szczęśliwą. Nawet jeśli uda się przełamać pewne bariery, będzie to miało bardzo plastykowy wydźwięk. Jeśli chodzi o kwestię braku potrzeby seksu i zbliżenia... Potraktowałbym to z lekkim przymrużeniem oka (...) Być może faktycznie tak jest, ale może zwyczajnie z jego teoretycznego punku widzenia kobieta gardzi facetem który będzie się do niej dobierał, nasuwał erotyczne podteksty etc., mimo że minęło już 4 miesiące połączenie ostrożności z nieśmiałością może wywołać właśnie taki efekt. Zgadzam się z niektórymi z przedmówców niemalże na pewno kolega jest prawiczkiem - na dodatek nieśmiałym i wrażliwym. Uważasz że w kontaktach z innymi kobietami mógłby mieć inne podejście? Napisałem "niemalże" bo biorę pod uwagę że ewentualnie któraś wzięła go na siłę etc. Zwyczajnie chciałabyś aby on w prosty męski sposób pokazał Ci że postrzega Cię jako atrakcyjną kobietę... Każda kobieta w kontaktach z mężczyznami właśnie tego oczekuje.

Gość hjdnsahdciehcne
No to jak mu brakuje tej iskierki w oku to po co chcesz w to brnac? bo mnie sie wydaje ze traktujesz go jak kolo zapasowe ze puki co jak nie znajdzie sie twoim zdaniem lepszy facet to jego bedziesz miala...to jest poprostu zalosne i pozniej tacy faceci przez Ciebei traca wiare w siebie juz totalnie i nie chca sie wiazac mimo ze bardzo tego chcieli...ja nie twierdze ze to jest calkiem okej ze tak zwleka itd ale tez trzeba spojrzec na to jego perpektywy i pomoc mu nabrac odwagi ....widocznie nie umiesz tego sprawic i dlatego po tylu miesiac niczego miedzy wami niue bylo

Gość jijij
ale racja jestem glupi mam prawie 26 lat rozne kompleksy i musze to zmienic bo nie wykorzystam zyciaw sensi kobiet za powaznie podchodze to pewnych kwestii ale nie nazywajajcie ciotami takich ludzi bo facet powinien spelnaic sie na innych polch niz te wasze czulosci mnie to np napawa obrzydzenim takie czulosci jako bardzo niemeskie innego ostry sex o to jest ale fakt mam problem trzebaa sie dostosowac

Gość rajtuzek3
Zaraz padnę

Gość moskala
Ale przecież powiedziała mu że nie widzi go jako swojego mężczyzny. To chyba nie zostawiła mu złudzeń w tej materii. On sam też chce kontynuować tą znajomość. Ona mu powiedziała jak wygląda sytuacja

Gość dermeczka
Moskala-zestawaj mnie :D Tylko ten ktoś bedzie miał do mnie daleko... Th Is it-czytaj i bierz to do siebie. Nie powinieneś miec teraz problemów.. jjjjj-też jesteś oziebły?

Gość Rince
@jijijij Dlaczego wymagasz od innych rozszyfrowywania Twoich pseudo - Polskich znaków?

Gość a prawiczek to od razu
ciota? a moze jestes brzydka i go nie podniecasz?

Gość hjdnsahdciehcne
No to po co pyta co ma zrobic dalej? ;|

Gość TH is IT
Nie chcę być jak niektórzy z "Gra w ciemno" Teraz chciałbym pracę nie bardzo męczącą (może być fizyczna) za 2058 brutto

Gość hjdnsahdciehcne
"a prawiczek to od razu ciota? a moze jestes brzydka i go nie podniecasz?" Hhehehe albo i tak moze byc :P

Gość TH is IT
Znudziło mi się piodukcja wyciągu z fiuta. Nie miałem nigdy dziewczyny wiec skad mam wiedziec jaki jestem

Gość dermeczka
Rince-no pięknie :)

Gość Rince
Wątpię aby facet mógł cztery miesiące spotykać się z kobietą która w jego mniemaniu jest brzydka i mało pociągająca. Druga sprawa - brzydkie i piękne to pojęcie względne.

Gość jijij
dlatego ze cienko pisze poprawna polszczyzna ale pojedziec po mnie troszke chce to poczytac

Gość moskala
dermeczka - akurat mam wolnego kolegę ale 3lata młodszy od ciebie :P i niestety z Dolnego Śląska więc chyba by miał do Ciebie daleko. Tak czy siak życzę powodzenia i nie słuchaj głupich komentarzy. To ty wiesz co czego chcesz lub nie

Gość o rany nie zazdroszczę
A z jakiego województwa jesteś Dermeczka? :) ja ze Śląska.

Gość Rince
Dermeczka, najpiękniej, cudownie :P jijijij, to skąd Ty jesteś, aa...? Z Mongolii, z Litwy, Ukrainy? :P Ty sje nie boii, bądź sobą :P

Gość jijij
ja powaznie pisze bo jestem w sumie podobnym przypadkiem nie prawiczkeim bo byly pare razy akty ale zaburzonym na punkcie pozadnia i czulosci moze cos odpowiem

Gość dermeczka
Poprostu zainteresowałam się nim,bo inni są płytcy i widzieli we mnie smakowity kąsek do schrupania,a ja takiej płytkiej znajomości nie potrzebuję...

Gość moskala
jijij - a na czym to zaburzenie polega? w sensie odrazą napełnia cię fakt przytulania całowania kogoś czy sam akt stosunku? Albo sam akt ok ale nie okazujesz uczuć?

Gość dermeczka
Oj,a czy Wy musicie laski tak daleko mieszkać??? Ja jestem z podlaskiego... Oj,Oj... Far away. Jakiś mądry i obyty mógłby przyfrunąc do mnie :D

Gość do dermeczka
a co w tym zlego, ze ktos jest prawiczkiem? :O

Gość jijij
jestem rodak moze troche niedouczony wiec ciezko mi te pisanie poprawne przychodzi ale wezcie tez pod uwage ze sa tacy nienormalni jak jak co obrzydzenim bierze mnie widok sciskajacej sie pracy czy przytulonej nie mowie ze ten kto to robi jest niemeski bo znam takich co to robia i sa kozakami w zyciu takich szanuje ale sa tez tacy co tylo te usciski i mizianie i ten kontak fizyczny ta huc jakie to dlamnie dziwne

Gość TH is IT
Trzeba się pogodzić ze swoim losem po prostu. Mienie dziewczyny nie jest obowiązkiem. Bez tego da się żyć. Niektórym los dał urodę dobre wychowanie to ma szczeście. Niektórzy mają na odwrót bo są kolory biały i czarny. Zależnie kto na jaki trafi w swoim życiu