Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dermeczka

Facet - typ cioty

Polecane posty

Gość dermeczka

Jest mądry,na poziomie,ale nie umie zabrać się za kobietę,nie ma całkowicie podejścia. Chyba skończę tą farsę spotykania się z nim,gdzie od 4 miesięcy ani razu nie trzymaliśmy się za rękę,a co dopiero mowa o pocałunku...

Gość moskala
Ja bym sobie dała spokój już dawno, na ilu randkach już byliście po 4miechach nawet cię za rękę nie trzyma? albo mega nieśmiały albo prawiczek albo sama nie wiem. tylko skończ to delikatnie bo chłopina do następnej panny będzie się całe lata zabierał :P

Gość dermeczka
Ja już mu mówiłam,jaki on jest. Próbowałam tłumaczyć,w czym ma problem i teraz jakoś powoli się otwiera,ale dla mnie jest już sztuczne. Mam już o nim taką,a nie inną opinię i ciężko ją zmodyfikowac. Nie wiem,czy jest prawiczkiem... Jakbym się dowiedziała,że tak,to z miejsca odpuszczam. Raz zeszliśmy na temat seksu. Mówi,że nie odczuwa takiej potrzeby. Byłam w długoletnich 2 związkach i naprawdę czerpię radość z seksu. o on teraz,żeby przyszpanowac,że robił to przynajmniej raz dziennie. Nie wierzę... Załamka

Gość taki jeden koleś
jest prawiczkiem na 99%. ja ci to gwarantuje

Gość moskala
Jak facet nie odczuwa takiej potrzeby to uciekaj czym prędzej. Moim zdaniem normalna jest potrzeba bliskiego kontaktu z osobą na której ci zależy a jak on cię nawet za rękę nie trzyma, nie całuje to coś jest chyba nie tak... jakaś zimna ryba ci się trafiła.sam doprowadzi do tego ze stanie się aseksualny w twoich oczach

Gość lucjan B
4 miechy i nic zerooooooooooo Koleś wymiatacz. Za reke nie trzymał, to co wy robicie sam na sam jak jesteście napisz prosze bo jestem bardzo ciekaw ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość moskala
Pewnie w szachy grają albo scrabble

Gość dermeczka
Tzn tak,jest koło mnie,blisko,ale nic nie zrobi. Zero. A ja bym chciała,żeby czasem zachował się,jak typowy samiec... Inni faceci przy mnie zupełnie inaczej reagowali (normalnie). Zresztą,on często gada,ze dziewczyny od niego uciekają... Jak sprawdzić,czy rzeczywiście jest prawiczkiem?

Gość dermeczka
Moskala,nie przesadzaj. Idziemy do kina,do knajpy,na kręgle. Nawet w moim mieszkaniu sam na sam byliśmy,oglądaliśmy film i nic! Leżał koło mnie,chciał przytulić i zero!

Gość taki jeden koleś
no jak sprawdzić ?? tu nie trzeba mieć profesora z seksuologi żeby to sprawdzić. Koleś nie umie się zabrać za ciebie bo niema doświadczenia z kobietami więc skoro nie potrafi po 4rech miechach złapać cię za rękę to niby potrafił by kiedykolwiek zaciągnąć którąś do łózka ?? no pomyśl.

Gość o rany nie zazdroszczę
To kim Wy jesteście? Przyjaciółmi? czy partnerami? To chodzicie obok siebie nie trzymając się za ręce? Jak z kolegą? Nie całowaliście się? Ile On ma lat?

Gość lucjan B
Może ty go spróbuj pocałowac przejmij inicjatywe, zrób pierwszy krok - chyba ze Ci przez okno wyskoczy :):) powodzenia

Gość lucjan B
prawiczek prawiczkiem ale by sie nie całować z panna co sie jest z nia 4 mc szokkkkkkkkkkkkkk

Gość moskala
Sprawdź to sama- pocałuj go jak będziecie u ciebie film oglądać albo złap za rękę jak będzie straszna scena, przytul się, że niby się tka boisz...i obserwuj reakcje. Jak odwzajemni już jest jakiś postęp.Jak nagle zastygnie w bezruchu i nie będzie wiedział co ma robić to chyba znaczy że nie ma doświadczenia. pytanie tylko czy będziesz chciała wtedy go nauczyć i czy on się będzie chciał uczyć

Zgadzam się. Nawet nieśmiały facet chyba nie jest aż tak nieśmiały, aby tyle zabierać się z trzymaniem za rękę i pocałowaniem....

Gość jest super
mi kieedys laska po 3 randce wyjechała smsem ze chyba jej sie jej wstydze bo tak grzecznie sie pozegnałem. JUZ wiedziałem co miałem robic na kolejnej randce i tak do dzis robie :P:):P:):):P:P:)

Gość dermeczka
Mi się nawet nie chcę go całowac. W ogóle... I jeszcze te spiechrznięte wargi... On ma 25 lat. Spotykamy się na gruncie kolegi i koleżanki,tyle,ze czesciej. On mi mowil,ze mial 2 dziewczyny... Chciałabym wrocic z nim do tego tematu,bo powątpiewam...

Gość TH is IT
Jak ma pracę i zarabia przynajmniej 1400 zł netto to nie jest ciota

Gość TH is IT
Mam 27 lat i 9 miesięcy i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość dermeczka
Nie mówię o kwestii radzenia sobie w pracy,a zachowania w stosunku do kobiety. Th is it - potrafiłbyś cokolwiek zainicjować ?

Gość malinowa paaaniiii
ja jestem z takim facetem.Moj ma 26 lat.Za reke nie chodzimy bo nie lubi.Sam z siebie mnie nie przytuli, nie pocaluje.Nieraz jak zaczelam go calowac to odsuwal sie jak oparzony.Seks zawsze ja inicjuje bo on ma potrzebe raz na tydzien a ja moglabym sie kochac codzieenie i seks jest sztuczny.ja nie czuje zadnej przyjemnosci. To jest moj 3 facet- i ten to porazka.Nie czuje sie kochana, nie pozada mnie.Coraz czescuiej mysle o rozstaniu.

Jeżeli chciałabyś stworzyć z Nim związek - bo nie wiem właściwie na czym teraz mają polegać Wasze relacje, czy On chce tylko przyjaciółki, po prostu porozmawiałabym z Nim albo napisała mu maila, list, jak wolisz, że nie wiesz na czym stoisz, czy jesteście kumplami, czy on jest Tobą zainteresowany, wyjaśniłabym, że masz wrażenie, że nie traktuje Cie jak kobiete, ale tylko koleżankę, nie czujesz bliskosci z Jego strony. Nie widzę innego rozwiązania bo ile można kogoś tak zwodzić? Nie bez powodu mówi się, że jak po kilku randkach nie dojdzie do pocałunku to ludzie staja sie kumplami a nie parą.

Gość dermeczka
Malinowa-wyrazy współczucia... Przeciez tak się nie da funcjonowac! Nie chcę typa "kozaka",który jest cwaniakiem,ale też nie chcę takiego... nieporadnego...

Gość dermeczka
O rany nie zazdroszczę-ale ja wiem na czym stoję z jego strony. On powiedział,że chciałby ze mną być,że mu się podobam,ale nic nie robi i ja już się przyzwyczaiłam,ż etak jest. W ogóle mnie nie podnieca przez to,jak się zaprezentował (ciotowato...). Wobec powyższego,dlaczgeo się z nim spotykam? Dobre pytanie. Ma poukładane w głowie,a inne typki,które się wokół mnie kręca-NIE.

Dermeczka, wiesz co, spotykałam sie jakis czas z podobnym facetem, On był niby zainteresowany, ale też nie mogłam sie doczekac pocałunku, w koncu doszło do niego, ale bardziej tak wyszło po prostu niz On chciał, tak mi sie wydaje. Spotykalismy sie jeszcze jakis czas, po czym On sie wycofał, nie chciał sie angażować. Ale wiem, że prawiczkiem nie był bo był wczesniej w zwiazku. Tylko, ze to był typ, który sam nie wie czego chce, miał coś ciotowatego w sobie. Jak facet jest zakochany to jest zupełnie inny, mój facet nie potrafi utrzymac rąk przy sobie jak jestesmy sam na sam, przy ludziach tez sie nie wstydzi czy cos, obejmie mnie czy trzyma za reke.

Tylko, że jak tak bedzie dalej i nic się nie zmieni to nie wytrzymasz. Przecież potrzebujesz bliskości, czułości. Będziesz go zdradzać ?

Gość moskala
To on cię już nawet nie pociąga więc chyba nie ma sensu. on chyba myśli że jego wstrzemięźliwość robi na tobie pozytywne wrażenie za jest zupełnie inaczej. Może warto rozejrzeć się za kimś innym? W sumie tak jesteście kolegami, może on ma jakiś wolnych fajnych kumpli? :P (wiem wiem to ostatnie trochę chamskie było)

Gość dermeczka
o RANY NIE ZAZDROSZCZĘ-ALE ON MI POWTARZAŁ,ŻE CHCE MIEĆ KOBIETĘ NA POWAŻNIE,CHCE SIE USTATKOWAĆ. jA WIDZĘ,ŻE MU ZALEŻY,ALE NIE POTRAFI TEGO OKAZAĆ. jEST NIEMĘSKI. nAWET GŁOS MA TAKI CHOLERNIE NIEMĘSKI...

Jaka jest 1 litera Jego imienia?

Gość to pewnie facet zw
aseksualny ( sa tacy ludzie) ew zakamuflowany gej. Niech bedzie twoim kumplem i tyle