Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goska456

Pomożecie

Polecane posty

Gość goska456
ale skad plemniki miesiac pozniej???

Gość goska456
http://pl.wikipedia.org/wiki/Preejakulat czytam i tak pisze WYRAŹNIE że w preejakulacie nie stwierdzono plemnikow...a jezeli juz to niezdolne do zaplodnienia...plemniki nie zyja tak dlugo...więc jak teraz by doszlo do zaplodnienia?? skoro juz nie zyja??

Gość goska456
5 testów raczej by sie nie pomyliło...

Gość goska456
mam nieregularne cykle...mogly to bc rowniez dni nieplodne

Gość goska456
tzn. źle sie wyraziłam usłyszelismy takie peknięcie i wyciągnał członka. Więc źle sie wyraziłam...

Gość goska456
właśnie kupiłam sobie 2 testy, chyba nie wytrzymam i zrobie zaraz jden a jutro rano na czczo 2...Ale coś czuje że i tak negatywny...

bazienka przestan pierdolic jak potluczona, czytaj uwaznie co to dziewcze pisze. Robila testy w momencie, w ktorym juz spokojnie test ciaze by wykryl:/ do autoorki-nie jestes w ciazy, nowoczesne testy wykrywaja ciaze juz 6 dnia po zaplodnieniu. Poza tym przyjmowane leki, choroba stres sprzyjaja spoznianiu sie okresu, wiem cos o tym. Jeszcze do tego nieregularne cykle...ehh. doksztalcajcie sie dziewczyny, bo potem piszecie na formum dla ciezarowek:/ poza tym zajmij sie tym nieregularnym okresem. Teraz moze ci to obojetne, ale bedziesz miec problem w przyszlosci

Gość goska456
wynik negatywny ... i co o tym sądzicie? Zrobie jeszcze jutro rano ... I również podejrzewam, że będzie negatyw....

Gość goska456
maleeeenstwo mam taki zamiar...Jutro jeszcze zrobie test żeby sie nie marnował :) ale i tak wiem, że bedzie negatywny...ale zawsze wole sparwdzić tro w praktyce niz ierowac sie tylko domyśleniami i teorią :P