Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość którego wybrać123

Dwóch facetów... Odpowiedz-

Polecane posty

Gość którego wybrać123

Mam problem dwoma mężczyznami i oby dwoje powiedzieli mnie że kochają. . M1 powiedział mi że mnie kocha za całokształt a M2 powiedział ze za usta za oczy za to że potrafie z nim rozmawiać żejetsem szczera za to że przez tyle czasu nie jestem a jednak sie spotykam. Z którym byście zostały?? Dodam że M1 to mój mąz a M2 to znajomy(ale nie sypiam z nim) tylko sie spotykam nic więcej. Z mężem mam problemy.

Gość lucjan B
no tak jak sa problemy to lepiej od razu leciec do innego tamten leprzy bo nowy model. zastanów sie co piszesz kobietooooooooooooooooooo

Gość moskala
Mąż cię kocha razem z wadami i zaletami, ten drugi raczej nie zna cię tak dobrze, może warto dać drugą szansę mężowi a nie koledze co ci tylko słodzi?

Gość don pedro szpieg....
z żadnym bo żadnego nie kochasz i na żadnego nie zasługujesz , będą z tobą tylko nieszczęśliwi!!!!

Gość którego wybrać123
powiem tak z mężem znam sie od 4 lat a z drugim 9 lat. Ślub z mężem bylo jedna wielka pomyłka ale starałam sie aby ten zwiążek przetrwał, niestety nie możemy sie dogadać, Nie rozmawiamy ze soba.

Gość kurtka na Wacie.
co za Idiotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość którego wybrać123
High Hills a co idziesz???chyba dla ciebie tylko otwarte! Nie chce jechanki tylko normalnych odpowiedzi!!!!

Gość którego wybrać123
jednak tutaj sami debile i idioci nic nie można sie po ludzku zapytać!!!!

Gość moskala
No ale sama sobie go wybrałaś, nikt cię nie zmuszał byś składała mu przysięgę miłości i wierności. Spróbuj porozmawiać, pomyśl co zadecydowało wtedy ze ci się spodobał, przypomnij sobie randki i spotkania, pogadaj szczerze z mężem że się nie układa, zapytaj jak on to widzi.może dojdziecie do czegoś

Gość którego wybrać123
ile razy mam z nim rozmawiać jak on mnie ciagle olewa??? Kiedyś chciałam od niego odejśc ale zostałam bo jednak chciałm aby ten zwiążek sie nie rozwalił że możenam sie uda. Jednak nie. Mamy tyoko ś;ub cywilny.

Gość moskala
zostaje w takim razie terapia małżeńska. jak się nie zgodzi i nic się nie zmieni to wtedy pomyśl o tym czy to ma sens

Gość elizabeth123

spodziewasz sie odpowiedzi, ktore Tobie pasuja.Inne to sa blee. A tak naprawde ,to az zal, ze facetom trafiaja sie takie kobiety bez rozumu.Jak taka pomylka-to gdzie wtedy mialas rozum, o czym myslalas idac do slubu i zawierajac zwiazek , majacy rowniez skutki prawne.Jessu co za baba.No powiedz mezowi, ze inni Cie rajcuja i nie zawracaj mu glowy.Po co mu taka rozmemlana kobieta.Rzadko sie tu denerwuje ale czasem az mnie jezyk swierzbi by cos mocniejszego powiedziec.

powiedz mi jak to mozliwe by byc tak malo rozumna kobieta.Jesli zle wybralas( no chyba nikt Ci do skroni nie przystawial broni)to dlaczego nie rozwiazesz po prostu zwiazku.Tak jak normalna kobieta by to zrobila.Masz jakies dzieciece mysli , ze komus podobasz sie bo masz ladne usta.I dla takiej uludy zaprzatasz sobie glowe, mysli.To jest jak dla mnie myslenie dziewczynki w przedszkolu, ktora lezakuje jeszcze po obiedzie.Nie wiem ale czasem zalamuje mnie myslenie niby doroslych kobiet, zon.

Przeczytaj siebie jeszcze raz i dobrze zastanów, czy to co napisałaś daje jakąkolwiek gwarancję, że na tej podstawie ktoś ci dobrze na kafe doradzi.

moja Pani.Tu nie jest podworko przedszkolne.Bo nawet tam Pani przdszkolanka zwrocilaby uwage Tobie za wyzwiska , ktorym tu rzucasz na lewo i prawo.A dobrze Ci ludzie pisza.Jestes niestabilna, bezrozumna kobieta.Najlepiej byloby gdyby maz Cie kopnal w tylek i znalazl sobie, kobiete na ktorej mozna sie w zyciu oprzec a nie , ktora jest lasa na takie frazesy innego.

przepraszam, ze kilka razy pisalam post, ale cos z Kafe sie dzieje.

Gość chciałabym mieć
witaj autorko topiku. jezeli ten temat to nie prowokacja to prosze napisz jakieś szczegóły - jak w ogole to jest mozliwe? ze jestes z tym drugim tyle czasy i nwet ze soba nie sypiacie?

czy to co napisałaś daje jakąkolwiek gwarancję, że na tej podstawie ktoś ci dobrze na kafe doradzi. moj nick daje taka gwarancje :-)

Gość którego wybrać123
niech wam bedzie nic nie wiecie a p-iszecie beznadziejne bzdury. nic o swoim zwiazku nie napisałam bo tu nie ma sensu pisac, nie wiecie jaki mój mąż naprawde jest a wiec głupot nie piszcie!!! Oparcia to ja nie mam w mezu a nie on we mnie!!! same jesteście głupie baby bo brak u was kultury!!!!