Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto mi pomożeeee

proszę o ewentualna poprawę błędów w zdaniu w j. angielskim...

Polecane posty

Gość kto mi pomożeeee

czy ktos może mi pomóc w przetłumaczeniu, poprawie błędów? Czy to będzie poprawnie: Ukończyłam studia wyższe o kierunku zarządzanie i marketing na politechnice rzeszowskiej: I graduated academic education on the faculty of Management and Marketing on a Rzeszow University of Technology...czy to jest poprawnie, czy może ten Rzeszów gdzies na koniec??? czy zwrot ten jest poprawny? Nie poddaje się łatwo: I don't give up easily?? albo jak inaczej to powinno byc....

Gość ktoś mi pomożeeeee
upupupup please

Gość po co tak komplikować
Może jeszcze ktoś Ci pomoże bo nie mam juz długo kontaktu z angielskim, ale ja bym to uprościła : I finished the Marketing and Management at the Uni of Technology in Rzeszów.

albo I graduated from The University of... in Katowice in 2009. I finished the Marketing... I'm hardworking - lepsze jak to do LM

albo I graduated from The University of... in Katowice in 2009. I finished the Marketing... I'm hardworking - lepsze jak to do LM

Gość ktoś mi pomożeeeee
ok dzięki:) tylko że hardworking to troche inne znaczenie niż tamto, a potzreba mi jak najwięcej tego, tylko nie weim czy t o poprawne. A co do nazwy szkoły to tez myslę że miasto na końcu, ale nie weim czy po prostu to nie jest tak jakby nazwa własna i czy to miasto nie ma być przed university....może ktoś wie na pewno jak to powinno być???

Gość ktoś mi pomożeeeee
up up jak to z tą szkołą w końcu ma byc???:(