Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa paaaniiii

Kto pracuje w banku?Udzieli mi pomocy w sprawie kredytu.

Polecane posty

Gość malinowa paaaniiii

Czy banki maja miedzy soba przeplyw informacji o kredytobiorcy.Mam kredyty w 2 bankach i mam miesieczne zaleglosci.Mam ciezka sytuacje finansowa i potrzebuje zastrzyku gotowki zeby splacic zalegle kredety.I wtedy wyjde na prosta.Czy bank udzieli mi kredytu?

Gość pani pedagog z zamiłowania
jeżeli nie widniejesz w KRS to najprawpododobniej dostaniesz kredyt. O ile masz zdolność kredytową.Bank moze tez pytać o to,czy masz inne kredyty do spłacenia i bedziesz musiała oświadczyc to na piśmie. Ja robiłam podobnie, zaciągęłam kredyt w multibanku i deutsche banku. Nikt mnie nie pytał czy mam już jakies zobowiazania wobec banku.

Gość Magda Ewa Maria
każdy zaciągnięty kredyt trafia do BIKU - kazdy bank w momencie kiedy starasz się o nowy kredyt - zagląda własnie do Biura Informacj iKredytowej, żeby ocenić Twoją zdolność kredytową. Jeśli chcesz spałcić kilka kredytów i dobrac gotówki to szukaj oferty kredytów konsolidacyjnych. Skąd jesteś?? Może będę mogła doradzić ci jakąs placówkę, która mogłaby ci pomóc :)

Gość malinowa paaaniiii
mam kredyt w eurobanku, aig i ge money bank.To sa takie drobne kredyty i jeden duzy kredyt w banku wziety na 5 lat a splcone juz 2 lata.Mam umowe o prace na 20 lat i zarobki ok.1700zł netto.

Gość malinowa paaaniiii

Gość tak Ci powiem
Mając 5 kredytów, czy pożyczek, chcesz się pakować w kolejny? Już zalegasz z płatnościami. Przecież zakopujesz się w bagnie na własne życzenie. Owszem banki mają takie informacje i albo dadzą Ci z premedytacją, żebyś się bardziej pogrążyła, albo ktoś przytomny popatrzy i odmówi. Ile to jest odsetek więcej za zwłokę w płaceniu. Policz kobieto i raczej dorób gdzieś zamiast zaciągać kolejne długi. Aig zacznie do Ciebie dzwonić i nie dość, że z każdą rozmową doliczają sobie koszta, to szybko Cię do windykacji wpakują i następne kłopoty. Po co się ludzie pakują w takie problemy to ciężko zrozumieć.

Gość gość
Mają małe wymagania i procent jak stąd do Izraela.:classic_cool: