Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odpychany

Nieprzystępna żona

Polecane posty

to dopiero teraz tak sie zaczela zachowywac, wczesniej mieliscie normalne zycie sexualne, moze jej ojciec gwalcil ja po waszym slubie, cos mi tu smierdzi, chyba sam jestes chory i to ty potrzebujesz pomocy

Gość ChellOoooooo
A wy w ogóle rozmawiacie ze sobą?

Gość rozumnypięknyibogaty
Jak ona się zachowuje na codzień? Jakieś niepokojące zachowania? Czy tylko w seksie macie nieporozumienia?

Gość kawa z mlekiemmm
ale idiotka. Zachowuje sie sprzecznie a to znaczy, ze manipuluje! niby cie odpycha, nie ma czasu itp.. a lubi ostry sex:) nie trzyma sie logiki.. manipuluje..sexem.. szkoda czasu na taką idiotkę.

Gość kawa z mlekiemmm
ponadto to efekt sypiania z osobami starszymi od niej, bez uczucia, moze za awans...to o niej zle swiadczy..traktowali ją jak kawał mięsa i tak jej zostało. szkoda czasu, bo to dorosła kobieta i DOSKONALE WIE co robi. Ona moze mowic nie, ale ty odmów to wielkie hałas. manipulantka. chce miec wszystko pod kontrolą.

Gość ale dopowiadasz
Skąd wzięłaś to, że ona sypiała ze starszymi i w zamian za korzyści? Autor niczego takiego o niej nie pisał.

Gość kawa z mlekiemmm
napisał: że ojcem czy coś..to był starszy..a co młodszy;) ponadto jak ojciec to i kumple jego:)

Gość kawa z mlekiemmm
a po za tym co tak bronisz głupiej baby? za inną się nie ujmiecie tylko zawsze za głupią:O głupia i już. A facet się daje.

Gość kaczka dziweczka
Jak zwykle pełno postów nie na temat :O

Gość ale dopowiadasz
Ona z nimi nie "sypiała", tylko wg słów autora była GWAŁCONA. To źle o niej świadczy?

Gość Odpychany
Nieraz o tym rozmawiamy... powoli się to dociera, ja się staram być ostrzejszy (jaki bat sobie sprawiłem! Dorożkarza za taki by zamknęli), czasem ją wiążę, żona zaczyna akceptować seks w łóżku i w stroju nocnym, bez demolowania dziennej odzieży i mebli.

Gość a ja uważam.............
że autor nie rozumie powagi sytuacji :O Dla niego to są erotyczne kaprysy żony, nic więcej.

Gość a ja uważam.............
Obawiam się, że rozwód jest bliski :(

Gość Odpychany
No, wreszcie połączyliśmy przyjemne z pożytecznym! To znaczy nagość z przemocą. Żona wyszła z kąpieli i zaczęła szukać bielizny, żeby się ubrać. A bieliźniarka jest blisko łóżka. Jedno pchnięcie i była na pościeli, golutka, pachnąca... niczego więcej nie było mi trzeba.

Gość Odpychany
Osz kur... m...! Gwałt pod bieliźniarką żonie się nawet spodobał, ale kiedy przeczytała, jak go tutaj opisałem, to powiedziała, że niczego nie rozumiem, że "nie o to chodzi", i że jej ręce opadają.

Gość buuuhahahahhahaa
No bo nie jesteś w stanie zrozumieć tak poranionej psychicznie osoby.

Gość Kaśka35Krk.
Ona potrzebuje ostrego pieprzenia i dominacji, musi być krótko trzymana za mordę. A oprócz tego wiele czułości i traktowania jej jak dziecko. Jeśli umiesz to pogodzić, będzie Ci wierna jak pies.

Gość i co tam u ciebie Odpychany?

Gość MassssssterX
Gwałć ją i bij, ile wlezie, one to lubią!

Gość podrurznik
odpychany, zapodaj no adres, zara przyjadę do twojej lubej, zedrę z niej te zakurzone szmaty i nasadzę ją na pal. Będzie miała, jak chciała. Mogę jeszce więcej, jak dasz na piwo, jestem okrutnym brutalem, trza ci wiedzieć......