Madison Lush 6 Napisano 1 godzinę temu Na pulsie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 1 godzinę temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 1 godzinę temu Z göwnem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 1 godzinę temu Na puls 2 smerfetka haa haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 1 godzinę temu Haaa haaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madison Lush 6 Napisano 1 godzinę temu Nie lubiłam Ważniaka a lubiłam Osiłka i Gargamela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 58 minut temu Fajna ta praca gdzie masz czas na telenowele i smerfy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madison Lush 6 Napisano 55 minut temu Mam okienko a w pokoju nauczycielskim jest telewizor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 54 minuty temu W mowie są wychowawcy a nie nauczyciele gjeniuto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 213 Napisano 54 minuty temu Zayebista praca Gienia rządzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 213 Napisano 53 minuty temu Ja bym bila dzieci linijka po dopie i dawała narkotyki a potem byśmy tańczyli czacze huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 213 Napisano 53 minuty temu A murzyny by srraly w hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 213 Napisano 52 minuty temu Ja to nawet lubiłam gumisie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 51 minut temu Ide oglądać plan B żegnajcie na zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 50 minut temu Ale dzwieku pewnie nie ma, sam obraz. Ja kiedyś siedziałem w psychistryku to wieczorami leciały filmy w tv i można było oglądać xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 50 minut temu Ja też spadam, na spacer chyba nad wodę, bo piękna pogoda. Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 791 Napisano 39 minut temu 12 minut temu, Madison Lush napisał: Mam okienko a w pokoju nauczycielskim jest telewizor. Wygodne łóżeczko i poducha na drzemkę to już pewnie tylko kwestia czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1715 Napisano 37 minut temu 40 minut temu, Madison Lush napisał: Na pulsie. Lepiej igrać z ogniem. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 803 Napisano 35 minut temu 15 minut temu, BożeJajo napisał: Ide oglądać plan B żegnajcie na zawsze Czyli na kwadrans? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 34 minuty temu Przed chwilą, murb napisał: Czyli na kwadrans? Cicho tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach