Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jednaaaaaa

allegro

Polecane posty

witajcie:) Wylicytowałam zestaw ciuchów na allegro. Wpłaciłam kasę i napisałam kiedy pieniądze powinny być na koncie sprzedającego. Odezwał się, że kasa doszła w !środę!(robiłam przelew rano ok10 w pt i w poniedziałek już powinny najpóźniej dotrzeć), i przesyłkę wyśle najpóźniej w pt. Dostałam ją dzisiaj, na nadaniu widnieje data !poniedziałkowa!, a przesyłka mimo iż zapłaciłam priorytet jest ekonomiczna. W opisie jest zaznaczone, że rzeczy sa w stanie idealnym, w rzeczywistości na 10 rzeczy jedna ma dziurę, a dwie sa tak zmechacone że nadają sie do wyrzucenia, poza tym jedna rzecz zostałam podmieniona Za paczke zapłaciłam ponad 50zł, napisałam na sprzedawcy w prośbą o wytłumaczenie zaistniałej sytuacji i nic, milczy Wystawić negatywa, co byście zrobili na moim miejscu? Dodam, że bardzo zależało mi na czasie, stąd ten priorytet

Gość ja bym mu walneła negatywa
z jakiej racji mamy cicho siedziec jak ktoś ewidentnie kłamie i kręci ? Tylko licz się z tym że pewnie odpłaci ci się tym samym

negatywa to ja się nie boję, ale własnie strasznie denerwuje mnie takie kręcenie wpłacam kasę i chcę żeby traktowano mnie poważnie. Jesli pisze, że wyśle to ma wysłać, a jak sie opóźni to niech mnie o tym poinformuje do jasnej ciasnej

Witaj niestety czesto zdarza się, zwłaszcza jesli kupujemy ciuszki uzywane, że cos jest nie tak ;/ najbardziej denerwują mnie ludzie którzy sprzedają coś używanego a ceni sobie to jak za rzecz nową bądź też jeszcze drożej w twojej sytuacji wystawiłabym negatywa i już, bo taki kretyn nigdy sie nie nauczy jak postepowac z ludzmi, a tak będzie to zastanawiające dla przyszlych klientów którzy będa robic transakcje z takim człowiekiem

Gość Ars Neo
musisz probowac kontaktowac sie do oporu, jesli to nic nie da ta to negatyw a ost opcja sporu

a wiecie co jest w tym najlepsze?:) jesli odezwał się i przeprosiłby to by miał neutrala:) a tak to poczekam jeszcze dwa dni i walne negatywa jak nic:D

Gość blę26
neutrala mu nie wystawiaj bo on ci negatywa da i to ty będziesz bardziej pokrzywdzona...jak juz to tylko negatywa daj...

wyli większość za negatywem...:)