Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toffifee

Rozstać się czy pogodzić?

Polecane posty

Jestem z chlopakiem 2 lata. Mamy wiele wspolnych planow i wyjazdow oraz bardzo milych wspomnien. Niestety w naszym zwiazku bylo takze duzo niepowodzen. Wiele razy wybaczalismy sobie bledy i pozniej bylo dobrze. Ale ostatnio zaczynamy miec do siebie coraz wiecej pretensji i beznadziejnych klotni. Wczoraj sie poklocilismy, leze chora w domu i nawet mnie nie odwiedzil. Zawsze jak sie klocimy to pokazuje jak bardzo mu nie zalezy i jaki jest obojetny. A jak sie godzimy to mowi jak strasznie mnie kocha i zycie beze mnie jest bez sensu, a czasem nawet to pokazuje. Ale mam dosc tych jego gierek...jak przemoge sie i pisze do niego a on mowi zebym mu dala spokoj albo jak czeka kilka dni az zmiekne i sie pierwsza odezwe bo wie ze za nim tesknie... wyczerpuje mnie juz psychicznie... Teraz znowu sie nie odzywa wiec co mam zrobic?

Gość TAK JEST KOPNĄĆ W DUPĘ

Ja bym się z takim nie srała :o Nie ten to następny :D Jak się nie może zdecydować to niech spada na drzewo śnieg zrzucać :P

Gość balsam do ust tisane
chcesz tak się użerać prze znastępne kilkadziesiąt lat?

Gość karrrrramba
To p oco sie pytasz? Szukasz tu usprawiedliwienia dla chłooaka i zapewnien ze wszystko bedzie dobrze? Nie bedzie, bo z tego co piszesz on ma Cie w dupie. Sad, but true.

Gość mikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mam tak samo, ogólnie jest ok ale czasem mamy takie okresy, ze kłócimy się praktycznie codziennie o największe pierdoły, a wtedy on... mnie olewa. Spi, leży, siedzi na kompie i nic się nie odzywa... Porażka!!! A kiedy doprowadza mnie już do granic możliwości i wychodzę od niego, jeszcze nigdy mnie nie zatrzymał. to zawsze ja chce rozmawiać, pogodzić się a on nic jak baba w ciąży, strzela focha

moze przez to ze zawsze kazdy o nim mowi jaki jest idealny a ja beznadziejnai i wszystko psuje...

On Ci focha to Ty mu liścia xD Nie no powaga ^^ Faceci mówią, że to kobiety mają humory, a oni to co ?! Gorzej niż takie BABY :D

nie możesz się obwiniać, nie jesteś beznadziejna to on nie potrafi o Ciebie zadbać

...no u mnie tak samo;/ jak on sie kloci i go przepraszam to jest ok ale jak mi cos nie pasuje to ma to gdzies;/

Lady S czasem nie wiesz jaka mam ochotę ;-)

toffifee trzeba podjąć męską decyzje, Ja swojemu dałam wybór albo sie zmieniasz albo koniec

a kiedys jak go walnelam w twarz to mi oddal;/ ale to bylo dawno i sie poklocilismy o inna dziewczyne;/ nie wiem dlaczego mu tyle rzeczy wybaczylam...bo w rzeczywistosci to jestem uparta jak chole**

bo miłość nas zaślepia, mówimy ze czegoś tam nie wybaczymy, nie będziemy tolerowały a jednak to robimy

dawalam juz z 5 razy...to on ze sie zmieni i nie wie dlaczego tak ma. Ze mnie tak kocha i wogole. A czasem to mu lza leci i wtedy to juz wymiekam;/

Lady S oddał Ci i co nadal z nim jesteś?

Ehhh faceci to cwaniaki, wyśmienici aktorzy, którzy wiedzą jak nas podejść. niestety mało jest takich, którzy są warci miłości

Gość mala migotka
jestescie smieszne

no bo oczywiscie to byla moja wina...ze pierwsza to zrobilam i ze facet kobiety nie powinien bic a ona go moze...

mała migotka dobrze ze ty nie jesteś :-P

Gość mala migotka
ja jestem prześmieszna, a wy tylko smieszne ;p

ciesze się niezmiernie

Gość Oj dziewczyno dziewczyno
Jesteście z sobą dopiero 2 lata i już takie spory? Ja jestem z facetem prawie 2 lata i bardzo mało się kłócimy, hmm nawet kłótnią tego nie można nazwać, mamy focha na 5 min. i każdemu przechodzi. No ale my się zgadzamy w większości spraw życiowych, myślimy podobnie w wielu sprawach. A o jakieś pierdoły nie warto się tak kłocić.

a teraz mi napisal smsem ze on tak nie moze zyc, bo sie tylko meczymy i nawet juz nie dajemy sobie powodow zeby sie kochac... żalosne, co za tchorz nie stac go na rozmowe. to prawda ze oni sa opoznieni, i to w tym wieku.

Miałam bardzo podobnie i po 2 latach zerwałam. Nie żałuję bo okazał się psychopatą!! Nie marnuj sobie życia. Im dalej w las tym trudniej zwrócić. Potem będziesz żałowała, że nie zakończyłaś tego wcześniej tak jak ja..

fajnie;/ szkoda ze was nie posluchalam...znowu wybaczylam a on mnie zostawil w walentynki...