Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnesik.......................

facet mojej mamy

Polecane posty

mam 23 lata,niedawno wprowadziłam się z powrotem do mojej mamy(mieszkałam oddzielnie ok 2 lata)przez ten czas mam zapoznała faceta który się do niej wprowadził...zaakceptowałam to,myslałam ze jest w porządku...to czasu...no właśnie jak się do niej wprowadziłam z powrotem po około 3 miesięcy zaczełam zauwarzac wady tego mężczyzny...nie pracuje,mama zarabia na siebie i na niego...i nawet nie udaje ze szuka pracy,przesiaduje wiecznie z laptopem,z kimś rozmawia po nocach przez tel...robi sobie co chce a niedawno zauważyłam jak wracam z pracy czyjąś wcześniejszą obecność,poprzestawiane rzeczy(dodaje ze jestem straszną pedantką i wiem gdzie co mam),w barku wypity alkohol(bardzo kosztowny alkohol)...tylko on siedzi w domu... próbowałam rozmawiac z mamą ale to nic nie daje nie chce dopuścic niczego złego na jego temat...on jest slepo w nim zadurzona a ja boje sie jej powiedziec...,nie moge na to patrzec tym bardziej ze jest dobrą osobąi bardzo porządną całe zycie wspinała się na szcyt by co miec a on zwykłym zerem bez wykształcenia i ambicji...co mam robic aby wybić go jej z GŁOWY i sie go pozbyc

Gość juu
no to wszystko jasne.. iwadomo kto przychodzi do niego.. chlopina zlapal sroke za ogon to teraz ciagnie.. a kochanke ma na boku.. co za bezczel ze sprowadza ja do domu.. ja bym kupila kamerke i ustawila w tym pokoju gdzie przyjmuje kochanke i wszystko nagrala a potem pokazala mamie.. wiem ze zaboli ale jak to sie mowi poboli poboli i przestanie.. lepiej niech jakis czas pocierpi niz jakis patałach bedzie ja wiecznie wykorzystywal.. inaczej nie przemowisz mamioe do rozsadku.. jak czlowiek zakochany to klapki ma na oczach.. wiec tylko radykalne kroki moga tu pomoc.. rozwaz zakup mini kamerki..

Gość moskala
Skoro jest tak zafascynowana to niestety nie uwierzy dopóki nie zobaczy na własne oczy. Musisz jej pozwolić popełniać własne błędy. To ciężkie bo to twoja mama i chcesz dla niej najlepiej a szczególnie jak widzisz że ten facet nie jest wcale takim ideałem ale w tej sytuacji nie możesz zrobić nic poza czekaniem. Wspieraj mamę, obserwuj gościa (by wam nic z chaty nie powynosił) i czekaj na rozwój wypadków facet sam pod sobą wykopie dołek wcześniej czy później

dzieki napewno pomyśle o tym tym bardziej ze on wkracza rownież na mój teren...beszczelny...

Gość moskala
na twój teren też wkracza? ech, co za pasożyt uważaj na niego, moze faktycznie nagraj go czy coś. najlepiej jak mama zobaczy dowód bo tak to możesz gadać a jak jest zakochana to i tak nic do niej nie dotrze

a dodam jeszce po nie dopisałam ze ten pokoj z barkiem to moj pokoj prywatny.....

Gość juu
nie przemowisz jej do rozsadku i Cie nie poslucha bo kkocha.. a wiesz jakie sa kobioety pod tym wzgledem.. i racje ma kolezanka ze musisz jej to przedstawic czarno na bialym.. i jesli nei ma mozliwosci by sama to zobaczyla to nagrac hujka i niech zobaczy na wlasne oczy.. a wtedy mam nadzieje ze bedzie miala na tyle oleju w glowie ze od raz wypier go z domu.. a skoro on narusza Twoj teren prywatny to powiedz mu ze sobie tego nie zyczysz i daj mu z liscia heheh :)

Gość moskala
No on nie ma prawa grzebać w twoich rzeczach,m zaznacz jak będziecie sami ze wiesz o tym co zrobił i ma tego nie powtarzać i że będziesz go obserwować..niech mu mina zrzednie.

no tak...kamerka bedzie najlepszą rzeczą

Gość le genial
ma ciastko i je.....bie ciastko :D