Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aabbbbbbbbbba

skąd wziąść materiał na rolety?

Polecane posty

Gość aabbbbbbbbbba

macie może pomysł? bo jest tak: mam w oknach rolety, które dostałam razem z oknami. ale sobie wyblakły :( a ponieważ prowadnice i cały ten bajzel są w porządku potrzebuję "tylko" nowego materiału. Tylko skąd go wziąć??? firmy montujące rolety sprzedają całość, a producenci elementów rolet- takie ilości, że cały blok bym obroletowała....

Gość aabbbbbbbbbba
uuuu? czy ktoś tak miał?

Gość ze sklepu z materiałami pewnie
:) Może taki "leżakowy" byłby dobry, tylko nie wiem jak tam z szerokością. Tyle, że pewnie będziesz mieć trudność z zamontowaniem go w tym urządzeniu

Gość aabbbbbbbbbba
hmmmm, myślisz pewnie o płótnie. Problem w tym, że on się "siepie" na brzegach, i trzeba go obszyć, a wtedy za grzyba nie wejdzie do górnego pojemnika :(

Gość aabbbbbbbbbba
jakieś inne propozycje??? proszę!

Gość ze sklepu z materiałami pewnie
eeeeeeeeeeeeetam, wcale nie o płótnie. Już bardziej na len mi to wygląda. Nazywa się materiał na leżaki i nic się nie siepie, bo jest chyba tylko jednej szerokości. Takiej jak na leżak. Widziałaś kiedyś leżaki z płótna??? Przecież to strach byłby usiąść:)

Gość aabbbbbbbbbba
ej, ale płótno jest przecież z lnu!!!!!!! co najwyżej jest grubsze lub mniej grube.... no i jedna szerokość nie wchodzi w rachubę :( pytam raczej o to, gdzie można kupić taki "roletowy" materiał.

Gość Jo Gould
"WZIĄC" a nie WZIĄSC !!! prostacy analfebeci nieuki !!!

Gość aabbbbbbbbbba
ponawiam - może teraz mi ktoś podpowie????

Gość Czy znalazłaś?
Też szukam materiału, bo stary jest do niczego...

Gość spróbuj z dupy
:)

Gość jjfsddfhfd
w obi poszukaj lub w castoramie

Gość marynata
serdeczne dzięki za ten link

Gość gość
Ja polecam rolety od firmy Debastor. TO naprawdę dobry wybór.

Gość gość
w Debastor.com wymienią Ci samą tkaninę w roletach i nie zapłacisz za to majątku. Informacja sprawdzona, wymieniłem tkaninę w ubiegłym roku.

Gość gość
Tkaniny mówisz? A nie bardziej opłaca się po prostu zakupić nowych rolet zamiast wymieniać?

Gość gość
Ja bym powiedział, że lepiej kupić. Nie są przecież to takie drogie produkty prawda? Zwłaszcza te od debastor.

Gość Bob3322
Znam fajny sklep internetowy gdzie można kupić materiał na rolety. Znajdziecie też tutaj filmik z instrukcją jak jak zmienić tkaninę w roletach. Podaję linka http://dorolet.com.pl/pl/26-tkanina-material-do-rolet-okiennych-wewnetrznych-zwijanych http://dorolet.com.pl/pl/tkanina-material-do-rolet-okiennych-wewnetrznych-zwijanych/117-magnolia-2070-tkanina-roletowa-do-rolet-materialowych.html

Gość gość
Nie wiem czego potrzebujesz, ale takich materiałów jest trochę. Są one białe i drukuje się je z użyciem technologii HP Latex. Efekt na prawdę pierwsza klasa. Ale nie wiele firm oferuje taką usługę. Więc albo trzeba szukać specjalistycznego producenta rolet albo kupić białe i zadrukować w drukarni lateksowej. Link do jednego z materiałów: http://www.integart.com.pl/pl/oferta/produkt/645/SOLVOTEX_Artist_Premium_Heavy_S_295g/sector:824