Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ricebunny

Dziewczyny, jakich kosmetyków używacie przy prostowaniu włosów?

Polecane posty

Gość ricebunny

Ja mam biosilk, ale efekty nie sa takie znowu zniewalajace. Zagraniczne produkty są dużo lepsze, niestety u nas nie dostępne. Czego wy używacie, żeby włosy były miękkie, gładkie i błyszczące przy prostowaniu? Moje zawsze po prostownicy są matowe, mimo, że używam odżywek i biosilka, a naturalnie są bardzo ładne.

Gość Szalona Golonaa
Wystarczy dobra odzywka, może być nawet do zpłukiwania, po za tym wiele zalezy od prostownicy

Gość mleczko termiczne kerastase
jest bardzo dobre, wlosy sie po nim nie pusza, pozostaja caly dzien proste i wydaja sie byc grubsze. stosuje je rowniez przed suszeniem suszarka ale tak srednio tylko raz na tydzien, bo jest drogie. zwykle przed suszeniem nakladam tylko jakas odzywke Elseve. w kazdym razie to mleczko polecam.

Gość Szalona Golonaa
dobra jest taka odzywka z loreala taka czerwona w areozolu

Gość ricebunny
A jaka prostownica jest wg was najlepsza? Jakich wy używacie?

Gość Szalona Golonaa
Ja ostatnio dostałam vidal sasoon i całkiem fajna jest. Włoy ładnie się układają, nie puszą sie zbytnio. A i dobry też jest jedwab do włosów.

Gość ricebunny
ja mam brauna od 2 lat i plytka ceramiczna jest juz bardzo zniszczona :O

Ja używam Dove, Heat Defense Therapy, Mgiełka do włosów narażonych na działanie wysokiej temperatury i maseczki z tej samej serii. Nie wiem czy to coś pomaga. Mam nadzieje, że chociaż trochę chroni moje wlosy. Bynajmniej ładnie pachną :P A prostownicy używam Remingtona Sleek & Curl. No i jestem z niej zadowolona.

Gość ricebunny
Spróbuję tego Loreala. Dzięki dziewczyny ;) Ja już zmykam. Będzie mi niezmiernie miło jeśli jeszcze ktoś dorzuci coś od siebie 🌻

Gość izula4
Ja używam kosmetyk firmy L'oreal tec hot style constructor.Poleciły mi go moje fryzjerki które same go używaja do prostowania.Niestety zakupiłam go tylko przez nie a kosztował 62 zł i jestem zadowolona włosy tak nie wylatują i nie sa naelektryzowane.A do tego po prostowaniu uzywam jedwab z Joanny włosy sa miekkie ale polecam do gęstych i sianowatych włosów :)

maska do spłukiwania sleek line,spray gliss kur i mleczko termiczne tec loreal.Mam rozjaśniane włosy,maltretuje je codzinnie myjąc,susząc i prostując,nigdy nie wiążę włosów w kucyka!!! Tylko końcówki mam troszę przesuszone ale włosy są mieciutkie :)