Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ank_95

Rozmowa

Polecane posty

Gość ank_95

15-letnia dziewczyna szuka innej dziewczyny (maks. 19) do rozmowy o masturbacji/seksie (doświadczonej) gg 19844714

Gość ank_95
Nie pchać się tak bo mi serwer padnie :) A tak serio to może jednak ktoś popisze bo narazie pustki...

Może lepszy byłby chłopak. Przynajmniej poznałabyś jego sposób widzenia, a nie innej 'dupy". Babskim okiem widzisz od urodzenia. Może na forum trafisz na mądrego i rozsądnego chłopaka, który bez owijania w bawełnę odpowie na Twoje pytania. Przyznaję, że dobrze robisz pytając. W końcu lepiej wiedzieć niż być głupią gęsią. Pozdrawiam.

Gość ank_95
Fatum pod wieloma względami masz rację ale nie wiem czy na chłopaka będę umiała sie otworzyć... Wogóle nie lubie gadac z facetami o tych sprawach a laski przynajmniej rozumieją :)

Urocza, a nie pokazałabyś na żywo jak sobie robisz dobrze palcami :) ? Ja również Ci pokażę, a potem możemy przejść do konkretów ;)

Gość pomarańczowa suczka
jak do 19stu to na bravo.pl może wejdź.

Witaj, może i rozumieją, ale nie do końca. Ty chcesz opinii faceta. Babskie wrażenia znasz. Tak jak poznałaś swój paluszek. To nie to samo. Co mogę Ci poradzić. Poszukaj u siebie w okolicy starszego i doświadczonego jebaki, który wprowadzi Cię w świat seksu. Nie musisz jego kochać, ale poznasz to, czego nie da Ci "szybkostrzelny" kolega. Nie chodzi tu o mnie, ale miałem sporo nienapoczetych panienek, które chciały zostać profesjonalnie rozprawiczone i nauczone seksu. Latem 2009 r. 19 latka chciała się pozbyć dziewictwa. Była ostra jazda we wszystkie dziurki. We wrześniu prosiła o powtórkę, bo jej partnerzy nie potrafili jej dogodzić. Znajdź takiego, który nie tylko da ostrą jazdę, ale nauczy wszystkiego, abyś mając kawałek smętnego kutasa nie sądziła, że złapałaś pana boga za nogi. Przecież do szkoły chodzimy po to, aby nauczyciel - więcej potrafiący - nauczył nas. W tym przypadku seksu. Im starszy, tym lepszy. Pozdrawiam fatum

Gość ank_95
Fatum tylko jest jedna sprawa ja sie rozdziewiczać nie chce, a jeśli już to z tym kogo kocham :)

W tym właśnie problem. Czy poszłabyś do kowala zamiast do dentysty? Może zamiast do lekarza do znachora? Dlaczego z tym, co masz najcenniejsze - siebie - chcesz oddawać w ręce tego, kto nie ma doświadczenia? Uczucie może być później i dla tego wybranego, ale pozbycie się problemu lepiej zlecić temu, ko wie jak to zrobić. Dla informacji niedoświadczonych: Pupa na górze. Na plecach. Nogi i głowa na dole. Facet z dobrym i sztywnym fiutem na górze. Sporo żelu poślizgowego. Śluz to zbyt mało. Cipeńka dobrze posmarowana i ON też. Sprawdzenie gdzie jest opór. Wycofanie i jednym silnym pchnięciem (po same jaja) wbijamy się do końca. Tym sposobem be większego bólu pozbawiamy panienkę jej stresu i problemu. Inne pozycje mogą być dla niej bolesne. Pamiętaj! Delikatne ruchy do stawianego oporu i nagle silne uderzenie, aby jednym ruchem wejść do środka.

Gość ank_95
Fatum tylko to jedno szybkie też może boleć z tego co wiem, a wogóle to może uznasz mnie na świrniętą ale wole pocierpieć niż rżnąć się z pierwszym lepszym :)

Gość ank_95
może, ale że tak powiem wymarzyłam już sobie mój pierwszy raz i chce żebym przeżyła go z kimś wyjątkowym A Fatum mówisz o problemie ale pierwszy raz i każdy kolejny ma być przyjemnością a nie czymś narzuconym, co muszę zrobic...

Do ank_95, idealizujesz temat, ale to Twój wybór. Ja w podobnej sytuacji odpowiadam, że nie chcę być pierwszym. Chcę być tym lepszym. Twój problem polega na tym, że danie tyłka z uczuciem nie musi być równoznaczne z dobrym seksem, czy wprowadzeniem w nową sferę życia. Może to być czymś najgorszym w życiu. Jakby nie miało być, rób użytek z rozumu i myśl głową, a nie d...ą.

Gość ank_95
Fatum nie musi być czymś równoznacznym i wcale tak nie twierdze ale nie musi też być czymś sprzecznym :)

Nie mogę uwierzyć, że są ludzie, którzy mają takie podejście do tych spraw. Dla mnie dziewczyna, która puszcza się z pierwszym lepszym, albo szuka seksu dla samej przyjemności czy też chce, żeby jakiś "nauczyciel" ja podszkolił jest pusta i gdybym była wartościowym facetem szukającym dziewczyny, z którą byłabym na poważnie, to na pewno była by to taka dziewczyn, która seks traktuje jak coś bardzo wyjątkowego między dwojgiem ludzi, którzy darzą się uczuciem i zaufaniem, a nie jak coś zwyczajnego. Bo seks to nie jest pocałunek itp. To coś bardzo ważnego. I dziewczyna, która szanuje swoje ciało będzie właśnie czekała na kogoś wyjątkowego i dążyła do tego by współżyć z jak najmniejszą liczbą partnerów. A poza tym czy pierwszy raz musi być idealny pod każdym względem i kończyć się orgazmem? Dla mnie musi być w odpowiednim miejscu, z odpowiednią osobą. A z czasem, gdy jest się w związku uczy się swojego ciała nawzajem i to przynosi większą satysfakcję niż seks "z mistrzem", którego się nie kocha.

Gość ank_95
Urocza pięknie to wyjaśniłaś :)