Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inna .. P

PROSZE POMÓZCIE BŁAGAM

Polecane posty

Gość inna .. P

bez owijania w bawełnę z tamtędy skąd wychodzi kupa (wiem to obrzydliwe) mnie swędzi i to mocno czasem jak się podcieram to na papieże jest różowe (jak na mój gust to krew) nie podcieram się papierem ściernym a czuje się jakbym miała zdartą skórę ... czasem nie wytrzymując i muszę podrapać się prze majtki tam .. to czasem nawet boli (mam 13 lat) z góry dzięki 1 :))::)

Inna..P Problem który opisujesz wygląda na Hemoroidy(tak zwane żylaki odbytu). Wbrew temu co myslisz problem dotyczy bardzo wielu ludzi,i kobiet i mężczyzn,tylko nikt nie lubi się tym chwalić. No nie będę Ci tu wywodu robić. Dobra wiadomość : hemoroidy się dość łatwo leczy! Nieco gorsza wiadomość: wizyta u lekarza. I masz rację to różowe to pewnie krew,więc nie masz na co czekać,pogadaj z mamą lub z kimś komu ufasz i do lekarza. Zla wiadomość: samo NIE przejdzie..... Acha,jeszcze coś: pamiętaj że dla lekarza Twoje ciało to żadna atrakcja,a że nam głupio się rozbierać....To nasz problem...Lekarze patrzą na pacjenta jak Ty na zepsute radio,po prostu trzeba naprawić! Powodzenia i pozdrawiam Barbla.

Gość zielony zakrecony loczek
inna:P to ile ty masz problemów na odcinku ciała pomiędzy udami a brzuchem? nie masz okresu, swędzi cię tyłek...ludzie..

Gość albo tez mozesz miec
owsiki

Gość inna P
a jak nie powiem to mogę miec jakies .. inne choroby prze to . jak nie zaczne się leczyc to .. co się stanie