Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszlablondynka

on chce zebym przefarbowala wlosy na jasny blond

Polecane posty

Gość przyszlablondynka

jestem ciemna blondynka ,zawsze bylam zadowolona z mojego koloru wlosow,nie jest za jasny nie ciemny taki ze zlotymi refleksami,ostatnio maz namawia mnie zebym zminila kolor na jsany blond bo taki bardzo lubi,sama nie wiem ,boje sie ze zniszcze wlosy tym farbowaniem a mam dlugie,ponadto jego byla miala naturalne jasne wlosy i to mnie troche irytuje ze chce mnie do niej upodobnic,sama nie wiem co robic?

Gość nitka..22
mój facet chciał żebym przefarbowała się na ciemno (jestem blondynka naturalna), wszystkie jego byłe miały ciemne włosy. Powiedziałam ze nie bo lubię mój kolor włosów a poza tym nie będę sie do jego byłych upodabniać bo jestem zadowolona z mojego wyglądu nie chce wogóle farbować włosów potem zrobiłam jeszcze zmianę koloru włosów na zdjęciu w Photoshopie, i sam przyznał ze w jasnych mi lepiej ;)

Dziewczyno jak ci powie ze masz wskoczyc do studni to tez to zrobisz? Przeciez najwazniejsze jest to jak ty sie bedziesz czula! Nikt nie ma prawa ci rozkazywac. a z wlasnego doswiadczenia wiem ze rozjasnianie okropnie niszczy wlosy (kiedys sprobowalam ale zalowalam a teraz mam kolorek ciemny braz i jest mi z tym dobrze) a wogole jasne tlenione blondynki naprawde wygladaja sztucznie- kojarza mi sie z wytapetowanymi lafiryndami...

Gość vffvdfggg
rob jak uwazasz

Gość rdgzsdregtwe
skoncz juz z tym zoo

chlopak nigdy mi nie mowil, co mam ubierac, jaki makijaz nosic, a juz na pewno nie jaki kolor wlosow mam miec :O Ty mu powiedz, ze ma wybielic zeby, zapuscic kozia brodke i przefarbowac sie na czarno (chyba, ze to naturalny brunet, to wtedy na rudo:P) :O

Gość laskjdhdfdfghhjgik78ghj
pewnie podobaja mu si eblondynki tylko w takim razie po co jest z toba:O

Gość eeee tam piszecie
"jak ci powie ze masz wskoczyc do studni to tez to zrobisz? Przeciez najwazniejsze jest to jak ty sie bedziesz czula" skok do studni a kolor wlosow to roznica nie? Poza tym jakby napisala, ze jej chlopak chce zeby usunela owlosienie lonowe to byscie przyklasneli pomyslowi chlopaka i zjechali dziewczyne, ze jak moze tego dla niego nie zrobic. Mniej problemu ze zrobieniem sie na blond niz z depilacja intymna jest :O Wiec troche konsekwencji - albo robimy drobne poprawki w wygladzie dla facetow albo nie robimy!

Gość przyszlablondynka
jest sie z kims chyba nie dla koloru wlosow,a farbowanie to nie operacja plastyczna ale mnie wkurza to ze jego byle byly jasnymi blondynkami i on chce mnie upodobnic do nich

wiki2211 i tu Cię muszę rozczarować bo mam rozjaśnione włosy(jestem szatynką) ale mam jasą cerę,piegi(latem) i zielone oczy,nie nakładam tapety,preferuję delikatny makijaż. Do autorki:zrób jak ktoś Ci tu wyżej radził,przefarbuj się w fotoshopie.Ja poszłam do dobrego fryzjera i powiedziałam że chcę jasne włosy i dobrał mi odcień do karnacji

Gość dołek dołek dołekkk
nie rób tego, jestes jego zoną a nie stekiem jego byłych