Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojchlopaktopatologia

Moj chlopak jest z patologicznej rodziny!

Polecane posty

Matka to alkoholiczka a jego ojciec to tez czlowiek z nizin spolecznych:O On dopiero niedawno poznal swojego ojca. On zostal wychowany przez rodzicow swojej matki, prosci i glupi ludzie:( Moj facet skonczyl juz studia, pracuje ale na partie sie nienadaje, ma zle geny. Dzisiaj powiedzialam mu co o nim mysle, co mysle o jego matce a on mnie zwyzywal od najgorszych i zerwal. Jestem pewna ze sam bedzie chcial do mnie wrocic ale ja mu napewno nie dam szansy. Powtorzylam mojemu chlopakowi co jego rodzice mysla o jego opiekunach a on szybko w odwecie obrazil mojego ojca i matke.

Gość papą żeli 68
dobrze zrobiłaś , chłopak tylko by się z tobą męczył!

Gość coś ci się pomyliło
to ty masz złe geny, nie chcemy żeby rodzili się tacy ludzie jak ty

Gość dededep
kobieto, ale ty jesteś płytka, rodziny sie nie wybiera, a facet jest ok, skoro robi wszystko, żeby nie być takim,jak jego rodzice, tylko coś w życiu osiągnąć.Dobrze zrobił, że Cię rzucił, szkoda takiego gościa dla ciebie !!!

Gość bywa
nie licz ze wróci mogłaś powiedzieć to o jego ojcu i matce, pewnie by przezył, ale skoro skończyl studia i sam wyszedł z tej patologii to znaczy ze jest wartościowym i silnym człowiekiem a o twoich rodzicach prawde powiedział skoro tak córcię wychowali (choć może to też nie ich wina a wyłącznie twoja)

Gość fhbgdfhf
CO TO KURWA ZNACZY ZE MA ZLE GENY??? moze jest na odwrót????

Gość hahaha kolejna lafirynda
twoja głupota mnie przeraża :O wreszcie chłopak przejrzał na oczy i wie z jaką narcyzową idiotką się związał

Gość o ja pierdoleeeeeeeeeeee
Kobieto! Co Ty piszesz. On jest z patologicznej rodziny i co? Skończył studia, pewnie pracuje, kurde pewnie coś robi ze swoim życiem. Co ty chciałaś żebyś jak księżniczka mogła obrażać ludzi którzy mu dali szanse na normalne życie i on miał powiedzieć "Masz racje kochanie, oni są do niczego"?? Tego chciałaś? Myślę, że trafiłaś na porządnego faceta, bo można tak o nim powiedzieć skoro mając taką przeszłość i zagwarantowaną przyszłość, jednak przeciwstawił się losowi i nie siedział biernie z piwskiem i dupskiem na fotelu przed telewizorem, albo biegał po ulicach okradać ludzi. On chciał ułożyć sobie życie z TOBĄ!! Ale że jesteś tak głupia, i nawet nie potrafiłaś go zaakceptować, tylko patrzeć z wyższością na niego, z powodu nie jego tylko jego rodziny. To jesteś albo głupia, albo po prostu chora na umyśle.I współczuję ci, bo z takim nastawieniem nie poznasz nikogo wartościowego, tylko jakichś przychlastów którzy nie są nauczeni tak jak ty normalnego ciężkiego życia, i ich bagaż życiowych doświadczeń jest na bilansie ujemnym. Hrabianka od siedmiu boleści :o

Powiedzialam mu prawde jego matka to alkoholiczka ktora zostawila go swoim rodzicom na wychowanie. Jesli chodzi o ojca to zostawil go jak mial sie jeszcze urodzic. Powiedzialam mu co mysle o jego rodzicach, dziadkach a potem to co moi rodzice powiedzieli w kulturalny sposob. A on zaczal sie na mnie drzec calkowice bez powodu, jest miedzy mna a nim duza roznica. Choc on teraz bedzie zaczynal studia doktoranckie a ja mam tylko zawodowke. Mimo to miedzy mna a nim jest duza roznica, ja sie na nikogo nie dre, tylko mowie na spokojnie bo moi rodzice twierdza ze krzykiem sie nic nie zalatwi.

Gość nitka ..22
każdego by poniosło, co masz do jego dziadków skoro wychowali go dobrze?? a twoi kulturalni rodzice wychowywali cię bezstresowo i znów dziwadło z tego wyszło ;/

Jego dziadkowie to antypatyczni ludzie, nie myslalam ze on obrazi sie o cos takiego. Stwierdzil nawet ze alkoholizm jego matki to nie moja sprawa. Jak to nie moja? przeciez ja myslalam o tym,zeby kiedys miec z nim dzieci. Chcialam z nim na spokojnie o tym porozmawiac, ale on na mnie na krzyczal i sobie poszedl i nawet nie wysluchal tego co ja mam mu do powiedzenia.

Gość jesteś głupia dziewczyno

Gość hahaha kolejna lafirynda
chciałaś "porozmawiać" z nim o tym, że ty uważaasz iż jego rodzice nie są niczego warci? idź się lecz :O

Gość nitka ..22
no to juz nie musisz mysleć nad posiadaniem z nim rodziny :) doceń plus tej sytuacji, nie masz już żadnych rozterek, teraz znajdziesz faceta po 50 z mnóstwem kasy, i będziesz w niebowzięta, bo jego dziadkowie juz nie zyją :)

Gość nawet niezle to prowo
dobrze że o zostawiłaś, nie zasługujesz na niego!! nie wracaj do niego!!!!! niech sobie facet normalną dziewczynę sprawi która ma uczucia i przede wszystkim mózg.

Zaczelam mowic o alkoholizmie jego matki, a on sie wsciekl. Krzyczal ze to nie moja sprawa! Jego matka niedawno byla jeszcze na odwyku, ona tez pila jak on byl maly. Teraz on twierdzi ze ona sie zmienila. Ja potrzebuje faceta ktory pochodzi z porzadnej rodziny i wychowal sie w pelnej rodzinie.

Gość widocznie twój facet jest kiep
ski w łóżku!:D

Gość upppppp pp
ja pikole ile ty masz lat dziewczyno??? zachowujesz sie jak smarkula

Ja mam 22 lata, on 27. Ja nie zachowuje sie jak smarkula!! mysle o tym jak moglaby wygladac moja przyszlosc z tym czlowiekiem. Jesli jego matka jest alkoholiczka to mogl to przeciez po niej odziedzyczyc. A o jego ojcu to juz wogole nic nie wiem oprocz tego ze dopiero niedawno go poznal.

Gość dzieci wesolo wybiegły
wiesz coo ty ejstes wieksza patologia niz ten twój chłopak nie zasługujesz na niego 🖐️

Gość ty jeszcze z większej patologi

Gość .....rr
ma dziewczyna racje !! nie ma co sie wiązac z patolami !! pozniej wszystko wychodzi.... wkoncu do doopy maryny sie nie udal tylko do swoich starych... 50 % ojca 50% matki... charakter tez...

Wlasnie, jego geny wyszly by dopiero na jaw po slubie. To ze moj chlopak skonczyl studia to nic nie znaczy, ja skonczylam tylko zawodowke handlowa ale staram sie myslec racjonalnie.

Gość Czeeeeeeeeeekoladka
No to właśnie ty jesteś pusta dziewczyna Ty masz zawodówke a do zawodówki chodza same ochlapusy i wszyscy z nizin spolecznych Twoj byly chlopak sie stara skonczyl studia a Ty co?? GÓWNO tylko zete hahahaha zall

To ze skonczylam zawodowke wcale nie znaczy ze jestem gorsza, zalezy mi na tym zeby w przyszlosci moje dzieci mialy szczesliwa rodzine. Przeciez mojego chlopaka wychowali starsi ludzie bo jego matka byla zajeta piciem a ojciec dopiero niedawno pojawil sie w jego zyciu. Ja spokojnie zaczelam z nim temat jego rodzina, a on nagle wybuchnal. Ja spokojnie mu przekazalam rowniez to co moi rodzice powiedzieli mi o jego dziadkach, a on nagle zaczal ublizac moim rodzicom. Na koniec ze mna zerwal, czy tak sie zachowuje normalny czlowiek? Ja nigdy nie zaczynam od klotni, zawsze staram sie spokojnie rozmawiac z ludzmi.

Gość a kim -
są Twoi rodzice ? jakie mają wyksztalcrnie ? pracują ? u siebie, u mogoś ?

Gość myslimy że
co się tak ekscytujecie,przecież to prowokacja

Ojciec pracuje na budowie a mama jest szwaczka. Ale co to ma do rzeczy? liczy się to ze sa porzadnymi i uczciwymi ludzmi. Moj ojciec ani matka nigdy nie przyszedli do domu pijani, u mnie od dziecka byl wzajemny szacunek. Mnie chodzi o to ze chlopak nie umial tego spokojnie ze mna przedyskutowac tylko od razu jak skonczylam mowic o jego rodzinie zaczal krzyczec.