Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana dziewczynnnnna

tak bym chciała aby byly do mnie wrócił

Polecane posty

kocham Go.. mimo uplywu czasu, nadal po tych dwóch latach samotnych ciągle Go kocham. Nie ma nikogo.. ja też nie.. ale On bardzo mnie zranił.. chyba się odkochał, chociaż już po rozstaniu powtarzał że mnie kocha.. że się nieodkochał.. Cierpię:(

Gość TH is IT
Lubisz takich Dłużej tego nie wytrzymam! Alicja robiła wszystko, czego żądał mąż. Kiedyś poprosił o dwa jajka, jedno na twardo, drugie na miękko. Podała mu oba. - Ty idiotko nawet jajek ugotować nie umiesz! To miało być na twardo, a tamto na miękko, nie odwrotnie! - krzyczał » Gwiazdy w kreacjach z rozcięciami

czy można zabić serce które wciąż boje dla niego..

Gość wmawiasz to sobie
nic Ci do niego nie bije, zranił Cię, wcale go nie kochasz, tylko z braku laku już go wolisz.

Gość TH is IT
Pewnie masz 17 lat

Gość 000000000
cierp dalej.Przeciez cierpienie uszlachetnia.Zranil, alez to nic.Jakby mi gebe obil to moze co innego.Ach , cierpie nadal.

Gość one wolą chamów
;)

mam 23 lata.. 5 lat bylismy razem:(

Gość michalinabadyl
Według was zranienie kogoś to bicie po gębie? Zranić można kogoś nawet nieumyślnie. Słowem, czynem. Mój były zranił mnie tym, że odrzucił moją miłość. Nigdy nie podniósł nawet na mnie głosu, nigdy nie zrobił mi przykrości naumyślnie. Ale zranił... Kochał go nadal. Pomimo, ze zranił. Nikt mu jak na razie nie dorównuje. Nie potrafię pokochać tak jak jego. Wiem, chore...ale cóż. Było mi ciężko się w nim zakochać bo nie jestem kochliwa...ale dużo trudniej mi się w nim odkochać. I co? Nazwiecie mnie idiotką bo kocham kogoś kto zranił moje uczucie? Wiecie ile jest takich idiotek jak ja?

Gość 000000000
i bron boze z dala od takich wzdychajacych idiotek.

też nigdy ani nie podniósł na mnie glosu, nie uderzył.. poprostu mnei zostawił bo chciał być sam.. bo się sprzeczaliśmy.. i wogóle bylo żle.. naprawdę,

Gość michalinabadyl
00000000000 Przyjdzie i na Ciebie taka choroba. Jak się tylko mocno i prawdziwie zakochasz. Ja też się kiedyś dziwiłam "wzdychającym idiotkom"...uwierz, że bardzo mocno :)

Gość źle stawiasz pytanie
żle mówisz o swoim problemie: spytaj jak się odkochać, jak zapomnieć, jak znaleźć innego chłopaka, może ktoś Ci doradzi, wiele dziewczyn miało taki problem i jakoś sobie poradziły. A Ty rozpamiętujesz przeszłość, podsycasz swoje cierpienie, i marzysz o powrocie: w ten sposób tylko przedłużasz to swoje cierpienie.

Gość turmalinka
przestań patrzeć w przeszłość, żyj teraźniejszością bo marnujesz czas w którym mogłabyś być szczęśliwa