Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kłopotliwy półgolf

Golfy a figura

Polecane posty

Gość kłopotliwy półgolf

Mam typową figurę klepsydry: szersze ramiona i biodra (proporcjonalne do siebie-mniej więcej tej samej szerokości), większy biust, spore wcięcie w talii (174 cm wzrostu, 95/67/96... wiem że mogłabym schudnąć, ale darujcie sobie...). Czy do mojej figury pasują golfy i półgolfy? Chodzi mi o taki przylegające do ciała, nie bardzo luźne. Boję się, że będę wyglądać w takim półgolfie jak babochłop :P, a nie mam za bardzo jak tego stwierdzić-brak mi czasu na chodzenie po sklepach, nie ma mi kto doradzić, a obserwuję fajną aukcję na allegro:P Help! ;-)

Gość nitka ..22
ja mam 88/65/92 golfy nosze tylko jeśli ubiorę na nie coś z dekoltem i to rzadko. wyglądam w nich zbyt masywnie właśnie z powodu dość dużych piersi. a to ze obcisłe to w czym przeszkadza?? z czego chcesz chudnąć?? 67 w tali to niewiele

Gość kłopotliwy półgolf
mogłabym (ale mi się nie chce :P) - na kafeterii wmawia się wszystkim, że są za grubi... Wg mnie w przylegających ubraniach wyglądam szczuplej, w luźnych, obszernych tworzy się ze mnie wielka plama. Kurcze, taki ładny ten półgolfik - a właściwie to dwa. Przydałoby mi się coś bez dekoltu, czasem nie wypada go pokazywać, a ja wszystkie ciuchy mam wydekoltowane.

Gość nitka ..22
niestety z małym dekoltem golfach i bluzkach bez ramiączek przy duzym biuście wygląda się masywnie a wręcz grubo czasem ;/, w luźnych ciuchach znów jak w ciąży bo leci prosto od biustu i nie widać ze człowiek ma w ogóle talię. a jak chodzi o dekolt, to płaskim dziewczynom nigdy nikt nie wypomina ze jest za głęboki ;/ i gdzie tu sprawiedliwość ;p

Gość nitka ..22
aczkolwiek sama mam obcisłą bluzeczkę z półgolfem fioletową w tygryska... i dobrze wygląda, zależy chyba też trochę od wzoru

Gość kłopotliwy półgolf
Taaak, mnie odcięcie ciuchów odcinanych niby pod biustem wypada zwykle na wysokości sutków :P i świetnie nadawałyby się na ciążę. A kupić sukienkę albo płaszcz dobry zarówno w biuście, jak i w talii - masakra. Kupię chyba jeden z tych półgolfów, bo są śliczne i wybadam sprawę :P Najwyżej odsprzedam...

Gość nitka ..22
ja mam szczesciew, babcia uszyła mi płaszcze i garsonki na miare :) sukienek z reszta tez sporo ;)