Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basienka olenka

kursy on-line materiały j.angielski

Polecane posty

Gość basienka olenka

Witam mam pewne braki w j. angielskim a okazuje sie że w mojej pracy jest on niezbędny. Trochę już lat minęło odkąd się uczyłam. Zapisuje sie na kurs ale rusza dopiero za 2 miesiące, przez ten czas chciałabym się pouczyc na materiałach dostępnych w necie. Możecie coś polecić? Zależy mi najbardziej na gramatyce bo to u mnie kuleje. z góry dzięki

Gość eaffrsegser
www.google.pl

Gość eaffrsegser
jesli jestes taka uposledzona i nie umiesz korzystac z google to po co chcesz sie uczyc angielskiego? przeciez za glupia na to jestes

Gość basienka olenka
.... przynajmniej wiem co to kultura:D drogie dziecko, do spania proszę. A normalnych ludzi proszę o SPRAWDZONE strony godne polecenia.

Gość eaffrsegser
a co z niczym nie mozesz sobie sama poradzic tylko na forum pytasz? :P wystarczy przejrzec wyniki z google wiekszosc jest dobrych z puerwszej strony wyszukiwania ale jak sie nie chce bo jest sie leniwym to sie o wszytsko prosi na forum :) p.s dzieckiem od dawna juz nie jestem :)

Gość basienka olenka
oj, dziewczyno nie masz co robić? cieszy cie obrażanie innych? lepiej się po tym czujesz? żebyś wiedziała że szkoda mi czasu na przeglądanie powiedzmy 20 stron z angielskim bo nie mam na to czasu... Dlatego pytam, może ktoś zna na prawdę dobrą stronę. Nie zawsze dobrze wypozycjonowana (uważaj, trudne słowo) storna to dobra pod względem merytorycznym strona. Chyba to jest oczywiste...

Gość eaffrsegser
jak nie masz czasu to po co sie zabierasz? na nauke tez nie bedziesz miala czasu? :P wystarczy troche poszukac i pomyslec, chocby znalesc jakis podobny watek na forum, a nie zalozyc nowy i czekac jak ostatnia ofiara losu, ze ktos doradzi M. Vince "Advanced Language Practice" - jest dobra ksiazka, mozna w GOOGLE poszukac i sciagnac sobie w pdfie, choc to pewnie za trudne , a i poziom ksiazki pewnie za wysoki :)

Gość basienka olenka
gadaj z dupą to cie osra.... tak, jesteś wspaniała, o wiele lepsza od marnego puchu, mnie, która ośmieliła sie zadać pytanie na forum...;/ Jesteś wspaniałością chodzącą o nienagannych manierach co daje ci prawo a wręcz obowiązek naskakiwania na inne osoby wyzywając je a kompletnie nic o nich nei wiedząc. O bogini biję przed tobą pokłony...;/ lepiej ci? ja wracam do raportów, potem poszukam sobie coś poszukam... Aha, dla twojej informacji - znam biegle niemiecki i francuski, angielski miałam na studiach kilka lat temu... dalej bedziesz mnie obrażać? ps. życzę ci troche ciepła w życiu i odrobinę miłości, pomoże na zgryzotę i zmniejszy ilość jadu. mimo wszystko - dobranoc.

Gość eaffrsegser
dlaczego uparcie zwracasz sie do mnie jako do plci zenskiej? :) cos ci sie pomylilo :) a niby jestes taka wszechstronnie wyksztalcona osoba, znajaca biegle wiele jezykow :)