Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on20

Czy chciałybyście mieć chłopaka studenta? Jeśli tak to jakich kierunków?

Polecane posty

Gość najlepiej zebys studiowal
zarabianie wielkiej kasy...

Gość zielona toyota
muzyki w klasie fortepianu;):P

Gość on20
Spodziewałem się tego typu wypowiedzi.

Gość To ja kafepedysta
:D

Gość a pytasz bo
No to zalezy w jakim wieku jest kobieta. Bo jak powyżej 25 to może mieć chłopaka już po studiach ;) Ja zawsze szukałam faceta po studiach, mój jest po technicznych. A inne, które mi imponują - finanse, prawo.

Gość ginekologa
przynajmniej nie musialabym smigac i wychodzic z domu bo badal by mnie kiedy tylko chce:D

Nie, za zadne skarby nie chcialabym miec faceta studencika. Sama koncze studia, wiec troche sie juz tego typu ":mezczyzn"naogladalam.Rzecz jasna, nie mozna generalizowac, sa typy i typki.Jak dla mnie, studenci sa aseksualni, miekcy i malo mescy.,Moj ideal musi zaliczyc wojsko i miec typowo meski zawod, a nie jakies tam siedzenie w ksiazkach.Starczy, ze ja jestem taka erudytka, on musi miec inne zalety:)

Gość on20
A np. prokurator lub komornik to nie jest dla ciebie męski zawód?

A tam, od razu aseksualni...Ja właśnie cholernie lubię studentów, ale tylko takich, którzy naprawdę serio traktują swój kierunek. Chłopcy, którzy studiują dla studiowania, są gorsi od tych bez studiów.

z pewnoscia jest.Dlatego wystzregam sie generalizowania.Moze ujme to tak---mnie osobiscie nie pociaga u mezczyzn wyksztalcenie.Inteligencja i madrosc, owszem, ale sam fakt studiowania czy bycia absolwentem uczelni nie jest dla mnie w zadnym stopniu afrodyzjakiem.

Gość on20
Może z seminarium?

Gość klementioaaanka
jakis przyszlosciowy kierunek, np medycyna:D:D nie to co ja, zarzadzanie:D:D:P

Tak samo. Miałam takiego kolegę, taki niby świętoszkowaty i paplał mi jakieś morały o czystości przedmałżeńskiej, a potem zapraszał do spotkań sam na sam w domku w górach :/

Gość vvvvvvvvvxxxxxxxxxxx
ja bym chciała architekta :)

Dobrze myślisz.Zaprojektowałby wam wspólne gniazdko ;) Ale ja tam najbardziej kocham takich wariatów, artystyczne dusze, włóczegów...Wiem, że prawnicy są różni, ale generalnie nie mój typ.

weszlam, przeczytalam ----i co wobec tego? nadal podtrzymuje swoje zdanie, mam faceta ktory ma bogaty zyciorys, i to bardzo----sluzyl w oddziale desantowo szturmowym, byl w Kosowie, mialm nawet epizod w Legii, ale o tym sza...i w koncu wyladowal w marynarce....jest inteligentny, zadna miara nie mozna go nazwac psycholem ani aspolecznym typem, ktory potrafi tylko ugotowac kapusniak na swinskim ryju:D(swoja droga palce lizac, nie kazdy student to potrafi:)

Czytam i czytam, no i też myślę, że najfajniejsi są studenci z kierunków humanistycznych/artystycznych. Pan polonista/historyk/ filozof/ etnolog/muzyk/fotograf/filolog obcy - tylko z takimi byłabym w stanie stworzyć udany związek.Śmieszą mnie dziewczyny, którym imponują absolwenci prawa, administracji lub zarządzania, tylko nieliczni stamtąd mają coś ciekawego do zaprezentowania. Niemniej, zgadzam się też z Pirate Girl Cecily. Wojsko kształtuje najlepiej ludzkie umiejętności i charakter, żadne studia tego nie dają.

mi osobiscie nie zaimponuje facet szepczacy mi wiersze i dokonujacy analizy wersyfikacyjnej.... natomiast miekna mi kolana, jak moj B. rąbie drewno, rozpala ognisko, zwala z nog jednym ciosem typa na przystanku, ktory osmielil sie klepnac mnie w tylek, sprawia rybe, robi pompki na jednej rece, podnosi szafe...coz, wychodzi na to, ze wole brutalna, seksualna meska sile niz umyslowe walory bialych kolnierzykow...

Gość niktanka
lachociagologia