Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexissssssssssss

Snowboard i on

Polecane posty

Gość alexissssssssssss

Poznałam chłopaka rok temu, zobaczyłam go na stoku. Gdy wróciłam do domu znalazłam go na nk i napisałam i tak się poznaliśmyy. okazało się że on mieszka w zakopanym.tam gdzie go widziałam.Rozmawialiśmy i zaproponował mi ,że gdy przyjadę w przyszłym roku to nauczy mnie jazdy na snowboardzie.Można powiedzieć ,że zaprzyjaźniliśmy się przez GG,smsy itd. On do mnie świrował,ale udawałam że nie widzę i jakoś było . Pózniej znalazł sobie dziewczynę z ktora nadal zreszta jest.Nadal nasze kontakty były bardzo dobre.Napisałam mu miesiąc temu że nie długo przyjeżdzam do zakopca i czy nauka jest nadal aktualna.Powiedział ,że oczywiście i że bardzi sie cieszy że przyjadę. Gdy już znalazłam się w górach napisał do mnie czy już jestem i ogólnie kiedy się widzimy.odowiedziałam ,że dziś che ejszcze pojeździć na nartach, ale jutro aż do końca wyjazdu poświęcam na deche na co on odpowiedział że spoko i nie ma problemu.Następnego dnia powiedział mi że jest zajęty i może dopiero poznym wieczorem.nie spotkalismy sie.na 2 dzień gdy już na 100% mieliśmy się widziec odpowiedzial ze przyjechała jego kumpela ktora przyejzdza tu raz na pół roku i ją nauczy na desce, a następnie znow poznym wieczorem pojezdzi ze mna, chodz mowilam mu ze wieczorem jezdzic nie moge.i tak oto przez cały wyjazd sie nie spotkalismy, ja pojechalam do domu, a on wogole sie nie odezwal. nic. zadne przepraszam. obiecywał mi rok nauke na snowboardzie a pozniej nie mogl zorganizowac sobie czasu. nie wiem czy napisac mu ze mi przykro ze potraktowal mnie w taki sposob, czy poprostu zostawic cala sytuacje i nie utrzymywac juz z nim kontaktu.

Napisz co czujesz i już, najlepsza jest prawda i zapytaj dlaczego tak to wyszło.