Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Walery

Cieknaca sperma

Polecane posty

Gość Walery

Witam dziewczyny. Jak sobie radzicie z wyciekajym nasieniem po stosunku? Nie wiem co robić. Zabraniam mojemu chłopakowi tego robić do środka bo mnie to wkurza. Pozdrawiam

Gość najlepiej iść się podmyć.

Gość toja2312
tez mnie to wnerwia na maxa!! podkladam chusteczke i lece do toalety az to dziadostwo wyleci .. obrzydlistwo i pomyslec ze z takiego plynu powstaje dzieciątko :):):):)

Gość Walery
No wiadomo ze najlepiej. Ale w domu są rodzice. Zakluczamy się w pokoju, a za chwile ja idę do łazienki się podmyć za chwile on coś sobie myje i tak 3 razy pod wieczór przechodząc przez salon gdzie są rodzice. Ja wole nawet połknąć, ale jemu tam lepiej. Masakra!!

Gość toja2312
to nie godz sie na to jezeli w domu sa rodzice, dlaczego faceci maja miec dobrze a my same stresy !!! swoja droga nie boicie sie ze to slychac ? ja zawsze mam schizy ze za sciana mama wszystko widzi i slyszy :):):)

Gość Walery
Kiedyś się wstydziłam, ale teraz to myślę ze ona wie co się dzieje za drzwiami. Ale głupio mi tak do tej łazienki chodzić. Może masz racje. Nie pozwolę mu tam kończyć, w prezerwatywie. Skoro nie ma żadnego sposobu na to.

Gość Walery
Przepraszam za takie zboczone pytanie.

Gość toja2312
i masz rozwiazanie, w gumce pojemniczek na nasienie jest, zadnych sladow zacierac nie trzeba ... :)

Gość ho ho ho
nie wiedziałam, że wylatująca sperma, to taka tragedia... :D Radzę zaopatrzyć się w chusteczki higieniczne, może jakieś papierowe ręczniki, a żeby tak nie latać co chwila do łazienki i się podmywać (bo mycie się 5 razy dziennie nie jest za bardzo zdrowe, wypłukuje się kwas mlekowy i dobre bakterie) polecam kupno chusteczek intymnych, albo pampers dla dzieci (jest ich więcej i są tansze) zawsze można się wytrzec do sucha i podmyć chusteczką.

chusteczki higieniczne do wytarcia i wkładka higieniczna w majtkach. i po problemie.

Gość kamelia82
o fuu a rano jak bym wstała i całe gacie mokre bleeeee

no to do rana się zdązy podmyć, nie? :D ale żeby nie latac kilka razy to wystarczą chusteczki.

Gość liljawodna
C

Gość liljawodna
Jak on koniecznie chce w tobie konczyc to niech potem ci wylize :) I po problemie

Gość adonissssssssssska
z tym połykaniem to się ubawiłam do łez !!!!!!!! hehehehe :-)