Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spik ap

czy osoba ktora dobrze sie uczy jest iteligentna i na odwrot?

Polecane posty

Gość zielona toyota
nie zawsze:) inteligentna ale leniwa..nie uczy sie dobrze:) dobrze sie uczy.ale to wynik ściągwek iitp

Gość n ie bo
osoba ktorasie dobrze uczy moze miec wiedze ale niekoniecznie potrafic wykorzystywac logike, wycigac wnioski i abstrakcyjnie myslec co swiadczy o inteligencji.

zazwyczaj sie spotykam z tym, ze b dobrze uczace sie ososby albo tzw kujony sa malo inteligentne. po prostu wyryte. moja mama (nauczycielka) ma to samo zdanie.,

Gość ą blok
Niekoniecznie. Ja przez cała moją edukacje miałam problemy z nauką, koncentracją i lenistwem, wolałam przeczytać ciekawa ksiazke niz wykuc i zapomniec z czego składa sie serce żaby... a teraz, mimo ze nie mam zadnego prawa i kwalifikacji do oceny intelektu innych, to jednak mimowolnie porownujac zainteresowania, zasób słów, potrzebe jakiegos intelektualnego dzialania mojego ze znajomymi, to oni wypadaja bardzo bladziutko. Na przykład dziewczyna, z ktora trzymam sie od samej podstawowki - w szkole dostawała piątki, w życiu same dwóje. Zawsze wzorowa uczennica, ktorej obecne pasje ograniczaja sie do zakupow i facetow; ma trudnosci z zastosowaniem rozszywacza:O