Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxpaulinkaxxxha

Ciąża.

Polecane posty

Gość xxxpaulinkaxxxha

Witam. Jaki czas po stosunku może ginekolog potwierdzić ciążę? Jeżeli odbyłam stosunek w dni niepłodne jakie jest ryzyko ciąży? Za odpowiedzi dziękuje, bardzo ważne dla mnie.

Jeżeli stosunek odbył się w dni nie płodne to nie ma mowy o ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ile ty masz lat???????

A nie doczytałam, koleżanka wyzej ma racje w dni nie płodne prawdopodobienstwo jest małe, w sumie to prawie zerowe. Dla pewnosci zrob test ciazowy

Gość geryryt
kropelka, ile ty masz lat?;P mnostwo jest przecież ''wpadek'" tego typu:P

Gość xxxpaulinkaxxxha
Ale z tego co wiem, test wiarygodny będzie po około 4 tygodniach od stusunku, a to było 3 dni temu.

No jest jest bo dni nie płodne nazyane są dniami prawdopodobnie nie płodnymi z reszta kazda dziewczyna moze miec owulacje opozniona/przyspieszona lepiej nie wyliczac z kalendarzu dni plodnych w necie ale obserwowac swoje cialo itp

test wiarygodny jest 6dni po zapłodnieniu 'quick view" czyli test najlepiej zrobic w dniu spodziewanej miesaczki czy po niej jesli nie przyjdzie..

Gość xxxpaulinkaxxxha
Dziękuje za odpowiedzi, jeżeli Was to interesuje, mogę napisać co wykazał, ale to tak za około tydzien. Pozdrawiam.

Gość xxxpaulinkaxxxha
Jak tu się można zarejestrować, żeby miec stały nick?

Gość pyzolda1987
13 grudnia uprawiłam stosunek. niestety zabezpieczenie zawiodło 14 grudnia o 8 rano(czyli w ciagu 10 godzin) wzięłam tabletkę 72 po. 20dostałm okres trwał 3 dni:/ Teraz w styczniu powinnam dostać 16 ale do tej pory nie mam Czy jest możliwe żebym była w ciąży?? Boje sie na razie zrobić test. a po 2 nie wieżę w te testy bo w październiku urodziłam dziecko i robiłam wtedy testy i każdy wykluczył ciążę a byłam juz w 4 miesiącu. Bolał juz mnie brzuch miałam gęsty sluz Proszę o pomoc.

Gość te4t65464
ja mam takie pytanie- jak zabezpieczenie może zawieść?:(

Gość xxxpaulinkaxxxha
To ja (paulina) ząłozyłam konto ;)

Gość xxxpaulinkaxxxha
nie moge sie zalogowac...