Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LaPink

chce zaczać o siebie dbaćzyć zdrowo itp-kto sie przyyłaczy

Polecane posty

Gość LaPink

chce zaczać o siebie dbac zeby bardziej sie doceniać chcecie sie przylaczyc?pomózmy sobie zadbać o siebie badźmy zadbanymi kobietami(zrzućmy zbędne kg o ile takie macie lubi inne rzeczy które chcecie poprawić w sobie np pozbyć sie cellulitu czy jakichś nawyków które skodzą wyglądowi np.obgryzanie paznokci zadbajmy o siebie!!!bądźmy piekne i tak sie czujmy

Chce miec piekne biale ew blond wlosy, delikatnie opalona cere ale to tylko dlatego bo mam vitiligo i to ma pomoc,biale zeby i zrobic u dentysty,pozbyc cellulitu,zrzucic pare kilo i miec idealna cere.biore sie za siebie od stycznia...ale niezbyt intensywnie ;(

Gość LaPink
nie mozna sie odrazu torturowac ja np chce zrzucić 15 kg do wakacji i przeżyć kuracje suplementem belissa na skóre wlosy i paznokcie

ja sama nie umiem zkomponować diety dlatego zawsze sie poddaje ale zapisałam sie do osób które chcą zrzucić 15 kilo do lata chce jakos sie odmienić na lepsze ale widze ze jest tylko jeden chętny

Podaj mi namiary na te osoby :) Bardzo duzo osob chce to zrobic ALE malo kto tu wcxhodzi,musisz siepooglaszac na innych stronach.To co ci podalam to tam miliony osob chca schudnac. Wakacje tuz tuz,ja naprawde czuje jak ten czas leci Boje sie ze nie zdaze.

diete zaczełam dzisiajbęde pochłaniala 1000 kalorii maximum 1100 nie obraniczam sie do konkretnej diety będe sporzywać dużo płynów wody,herbaty zielonej czerwonej i innych ziolowych. kiedyś w ten sposób schudłam 5 kilo ale póxniej były świeta i wróciło.jezeli nie zdąże 15 kilo to chociaz 5-10 zawsze to cos.naczczo pije szklanke surowej wody