Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka bardzo zmartwiona 463

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Mam dość duży problem. Mam 15 lat (wiem, co sobie pomyślicie na temat mojego wieku ale proszę o powstrzymanie się od kpiących komentarzy, bo ja naprawdę się martwię) A zatem niedawno, jeszcze w tym miesiącu, ale nie pamiętam dokładnej daty, jak byłam u mojego chłopaka ( jesteśmy ze sobą od ponad pół roku) rozmawialiśmy, całowaliśmy się i takie tam. W pewnym momencie on zaczął mnie rozbierać, nie opierałam mu się, bo go kocham i mu ufam. Leżeliśmy obok siebie, dotykając się i całując, najpierw w łóżku, potem jeszcze w wannie. Do stosunku nie doszło, jednak wiem, że mój chłopak miał erekcję i wytrysk nie raz. Były momenty, w których naprawdę było blisko, ale oboje uważamy, że to za wcześnie. W ostatni czwartek, sytuacja się powtórzyła, tylko tym razem bez wanny. W piątek dostałam okresu, jednak martwię się, że coś jest nie tak, bo ostatnio więcej jem, mam „zachcianki” i wzdęty brzuch. Boję się, że mogę być w ciąży. Możecie uznać, że histeryzuje, ale naprawdę się martwię Czy to możliwe?

Gość verre
jak masz okres, to chyba spoko, nieee?

okres mialam przez dwa dni...

zjadam zużyte klapki ze stadionu, delektując się każdym kęsem wyobrażam sobie trud i znój panując w Fabryce Ching Po Ho która jest ich manufakturą.