Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trytobee

nadaje sie?

Polecane posty

Gość trytobee

mamy dwie piosenki, ktore sa dla nas wyjatkowe. jedna z nich chcialabym wykorzysatc na nasz pierwszy taniec. tylko jest pewnien problem, gdyz pierwsza z nich to "zabiore Cie" kancelarii a od momentu, gdy tomek karolak zaspiewal ja w 39 i pol wiele par wybiera ja jako swoja pierwsza piosenke. a ja chce miec nasza wyjatkowa. druga to "nie jestes sama" seweryna krajewskiego. tylko czy ona nadaje sie na pierwszy taniec? jakie sa wasze opinie? w razie gdyby ktos nie znal piosenki podaje link http://macisc.wrzuta.pl/audio/5F2xnK0o0T2/seweryn_krajewski_-_nie_jestes_sama

piekna piosenka ale nie wiem, czy na pierwszy taniec nie była odpowiedniejsza odrobinę bardziej optymistyczna

Gość trytobee
i wlasnie nie wiem co mam robic, bo bardzo, bardzo chce, zeby piosenka na nasz pierwszy taniec byla piosenka wyjatkowa dla nas z kotra mamy wspomnienia, a nie po prostu jakas ladna piosenka o milosci

Gość kasia kasienka
piosenka naprawde sliczna tylko nie wiem czy na pierwszy taniec. a nie mozecie wziac tego ,,zabiore Cie'' kancelarii?

Gość A jak myślisz.....
bierz ZABIORĘ CIĘ - bez dwóch zdań!!! :) Krajewski jest właśnie oklepany...

Gość trytobee
"zabiore Cie" tez jest wlasnie oklepane. a krajewski jest oklepany ale jesli chodzi o "wielka milosc" "nie jestes sama" w zyciu nie slyszalam na zadnym weselu

Gość A jak myślisz.....
to po co się pytasz jak sama wiesz najlepiej :P krajewski to rupieć

Gość trytobee
pytam, bo nie wiem czy "nie jestes sama" nadaje sie na pierwszy taniec. a nad kancelaria tez sie zastanawiam i jesli nie wybiore "nie jestes sama" to wole juz "zabiore cie" niz piosenke, ktora nic dla mnie nie znaczy.

Gość trytobee
up

Gość ojjjjjjjj
smutna troche ta piosenka chociaz jesli sie wam kojarzy z czyms to mozna sie zastanowic

Gość trytobee
podnosze. prosze o kolejne odpowiedzi

Gość trytobee
nikt?