Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slubnikowaaaa

Ślub w czerwcu 2011 Kiedy wybrac się do księdza o termin ??

Polecane posty

Gość slubnikowaaaa

Mamy już sale , fotografa , firme cateringowa , poplacone zaliczki. Kiedy wybrać się do księdza o rezerwacje terminu ??? Podobno takie rzeczy dopiero w roku bieżącym ..... hmmm sama nie wiem ???

Gość slubnikowaaaa
??

myśle ze mozesz isc sie zapytac lato jest dosc oblegane wiec , jak pójdziesz nic ci nie zrobi swoja droga ja ślub miałam w czerwcu 2007 i u ksiedza bylismy w styczniu 2007 i nie było problemu ale za to w lutym jak byłam cos dopytac to juz nie było terminów

Ja mam ślub w maju 2010 a ksiądz kazał mi się zgłosić dopiero za kilka dni wiec spokojnie.

Gość aaa...
Ja także mam ślub w czerwcu 2011 i już w sierpniu 2009 zaklepałam termin i godzinę :), chcieliśmy z narzeczonym w czerwcu 2010 ale były tylko wolne godziny 15 lub 20 więc przełożyliśmy na 2011 :) zawsze możesz iść się zapytać i wcześniej zaklepać niż potem żałować :)

Gość nie no dechy
przelozylas slub o rok bo ksiadz nie mial wolnej godziny w tym czasie kiedy ty chcialas miec slub? a nie moglas inengo ksiedza zalwtaic i pojsc do inego kosciola?

Gość no właśnie mnie tez to dziwi
ze dziewczyna przełożyła ślub o rok bo nie pasowała jej godzina, ja uwazam że godzina 15 byłaby w sam raz, gdybym ja była w takiej sytuacji to wolalabym wziąć ślub w innej parafii albo inną godzinę zaklepać

Gość oj nie nie napewno nie
My bylismy u naszego w maju zeszłego roku a slubujemy 1o lipca 2010 i widziałam , że miał już wpisy na sierpien i czeriwc. Ale mysle , ze jak pojdziesz jakos na wiosen to bedzie w sam raz

Tak naprawdę zależy od księdza i od tego gdzie jest kościół. My zapisaliśmy się jakoś w listopadzie na lipiec 2011 i byliśmy drugą parą na ten dzień, ale ślub w dużym mieście i kościół oblegany. Teraz pójdziemy w marcu się przypomnieć i ustalić szczegóły.

Gość korsrelax
Posiadamy wolne terminy na 2010 i 11rok- www.korsrelax@wp.pl A co do księdza to ja z mężem rezerwowaliśmy termin ślubu w styczniu a wesele było w sierpniu