Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hani

ja 25 on 30 lat,co myslicie o takiej różnicy wieku?

Polecane posty

Gość Hani

z tym,że ja nigdy nikogo nie miałam,on jest doświadczony.nie wiem jakby przyjął prawde o mnie:( a ja nie wiem czy umiekm pogodzic sie z tym,że yły jakieś inne w jego życiu.wiem,że nie ma sie co łudzić bo w tym wieku każdy ma jakas historie za sobą:(

Gość Słowo Prawdy
Git różnica! Do 7-8 lat jest ok, bo kobiety o tyle dojrzewają szybciej od mężczyzn ;)

Gość olaaaaaaaaa
jesli chodzi o wiek to dla mnie to żadna różnica a jeli chodzi o twój brak doświadczenia w łózko to w dzisiejszych czasach to 17 letniej dziewicy z świeczka szukać a 25 letnia to prawdziwy unikat

Gość Hani
ale co z różnicą doświadczeń?

Gość Hani
wiem,i dlatego sie boje,że 30 letni facet nie bedzie mial tyle cierpliwosci do mnie bo wiadomo,że od razu nie wskocze do łóżka.musiałby mnie wszystkiego nauczyc:/

Gość Hani
hihi do nauki to ja moge się przyłozyc;) tylko pytanie czy on nie ucieknie jak usłyszy że jest pierwszy:/

A ja myślę że mądry mężczyzna będzie dumny z Ciebie i będzie Cię jeszcze bardziej kochał (pod warunkiem że jest rozważny i umie docenić taki skarb)

Gość Hani
chciałabym.tylko strasznie boje sie mu powiedzieć,tzn pewnie i tak samo kiedys wyjdzie.zresztą jak bedzie sie smiał albo coś w tym stylu to sie z nim pożegnam i tyle

Nie rozumiem Twoich obaw tak jak pisałam wyżej jeśli jest dojrzały emocionalnie to zareaguje napewno pozytywnie

Gość olaaaaaaaaa
jak będzie sie śmiał to możesz stwierdzić ze jest debilem. Mądry i szanujący facet by skakał z szczescia gdyby trafił na kobietę która przez 25 lat nie dala sie za przeproszeniem dymać przy każdej lepszej okazji

A jeśli będzie się śmiał to znak jego niedojrzałości i znak tego że nie ma co nim sobie głowy zawracać :classic_cool:

Gość Hani
no tak,a jeśli nie jest?może traktuje mnie tylko jak małolate:(

Gość Marcinek0085
eee tam 5 lat to mało .... kiedyś spotykałem się z dziewczyną o 5 lat odemnie starszą

Gość Hani
eh,dzieki:) mam nadzieje,że jakoś to bedzie.co prawda myslalam,że bede szukać wsrod moich rowiesników i to tych mnie doswiadczonych,ale pkjawil sie on,sporo starszy,doświadczony i nie wiem,wbrew rozsądkowi mnie zafascynował.ehh i nie miała bab kłopotu..;)

znam parę z różnicą wieku 10 lat i jest im ze sobą bardzo dobrze

Gość Hani
chyba tak,tacy już sa bardziej konkretni,wiedzą czego chcą.ps.nie-dziekuje zeby nie zapeszyć:)

Gość Hani
ehh,już sama nie wiem czy to ma jaąś przyszłośc.nawet nie chodzi o różnice wieku,tylko różnice doświadczeń:/

Gość wez se prawika z tego
forum

Gość szybka psychoanaliza
Mądry facet nie będzie dumny ani załamany, on po prostu będzie wiedział co robić ;) Jak mam coś radzić to zdecydownie NIE śpiesz się z mówieniem o tym że to będzie pierwszy. Podkreślam NIE śpiesz się! Przyjdzie czas. Różnica doświadczeń? Poczeka aż go poznasz bliżej, wtedy będziesz wieddzieć co to za doświadaczenia ma :)

Gość Hani
to jasne,że nie mam zamiaru mu mówic od razu.gdybam sonie tylko co bedzie jak się kiedyś dowie.wiem,że zdarzają sie sytuacje,że facet ucieka.w tym wieku pewnie faceci wolą mieć już doświadczone,które wiedzą co robią, a mnie trzeba by było wszystkiego uczyć:/nie wiem,boje sie tego

Gość hr Rosporek-Walicipski
miej litość, i odpuść go sobie, facet ani sobie nie porucha porządnie, a jak się nie spuści, to ci wpierdoli tak, że ruski miesiąc popamiętasz, i jak się biedak wyplącze z pajęczyny między twoimi nogami buhahahahahahahah