Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompleks mój

dziewczyny, możecie knuć i snuć oraz biadolić ale nic nie poradzę

Polecane posty

Gość kompleks mój

mnie najbardziej się podoba kobieta z długimi włosami i nie ważne jaki ma kolor włosów , ponieważ we wtorek może być blondynką a w czwartek brunetką ale nie chodzi również o rozmiar 70 B lub 1500 A , najważniejsze aby kobieta była kobietą i wyglądała jak kobieta po kobiecemu , nie chodzi o żadne gotowanie albo pieczenie , ponieważ i tak uważam się za mistrza kucharstwa :) , prania i prasowania również od kobiety nie oczekuję i nie potrzebuję , jedynie o co proszę to pokaż kobieto , że potrafisz się poruszać w spódnicy albo w sukience nie koniecznie na wiosnę :)

Gość awwwwwwww
a co kurwa moze w zime, mroz, sybir mamy w kieckach popierdalac zeby jakis zboczek se popatrzyl.

Gość kompleks mój
awwwwwwww no dobra, zaraz zostaniesz zjedzona przez kobiety , albo kraczesz tak samo albo inaczej i jesteś inna , jaka jesteś ?

Gość awwwwwwww
moge byc i inna, ale dla mnie szczytem ambicji nie jest podobanie sie jakiemus facetowi z ulicy, wole sie cieplo ubrac i dbac o zdrowie

Gość niagahahaha
a ja mam dlugie wlosy i lubie sukieneczki :P i chyba kare mam za to, bo od tygodnia umieram na bol gardełka

Gość awwwwwwww
no wlasnie o tym mowie :o po co ubierasz spodniczki w taka pogode? wiesz ze wzbudzasz soba posmiewisko?

Gość
to peszek, że gardełko zachorowusiało :o

Gość niagahahaha
wiesz, nie jestem posmiewiskiem ani ja ani inne kobiety, ktore widuje noszace spodnczki:) oj cos zazdrosc przez ciebie przemawia kobietko. Laska w spodniczce to tak naturalny widok jak facet w spodniach czy dziecko w wozku

Gość niagahahaha
gardło moge jeszcze jakos przezyc, wole to niz miec katar;P

Gość awwwwwwww
owszem, sama nosze miniowki.. ale nie gadaj ze jak jest -10 to naturalnym widokiem jest laska w spodniczce i rajstopkach... ahahahah bo padne.. i zqwsze ten sam tekst "zazdroscisz" czego pytam sie czego? ja mam wiele wiecej do zaoferowania, a nie tylko wyglad! rozumiem ze wy niczym innym nie jestescie wstanie zwrocic na siebie uwagii to i nawet na mroz musicie ubierac sie rozneglizowane. chuj ze zdrowiem, wazne zeby byc w seksualnych fantazjach przechodzacego faceta...

Gość awwwwwwww
"Laska w spodniczce to tak naturalny widok " spadlam z krzesla..... hahaha przy -20 to tez taki naturalny widok te rajstopki i szpile slizgajace sie po lodzie??? (bo takie tez widywalam) haahahahahhaha zawsze myslalam ze wy takie puste i nieywzyte seksualnie ale widze ze do tego glupie do potegi

Gość niagahahaha
nikt nie napisal ze masz wyjsc na zewnatrz w -10stopniowy mroz i lazic bez celu zeby sobie faceci popatrzyli ale skoro ty tak to odbierasz to najwyrazniej masz z tym jakies doswiadczenia, bo ja nie uwazamsiebie za towar "DO ZAOFEROWANIA" jak to nazwalas, a co za tym idzie ubieram sie DLA SIEBIE, ucze sie DLA SIEBIE, maluje paznokcie DLA SIEBIE i nie bardzo wiem co oznacza wyrazenie "ubierac sie rozneglizowane" Ale skoro ty chcesz sie komus oferowac a nie masz zamiaru robic tego wygladem to popracuj chociaz nad poprawna stylistyka

Gość awwwwwwww
ubierasz sie dla siebie w taki mroz w spodniczke??? no jakos ciezko mi to sobie wyobrazic, bo napewno jest ci zimno....wiec nie rozumiem ubierania sie w zime w kiecki.. sory i przy tym dla mnie to wychodzi tylko pustota panienek ktorych szczytem marzen i celem jest podobanie sie facetom bo innego logicznego racjonalnego wytlumaczenia nie ma dla ubierania sie w spodniczki na snieg i mroz, a juz tymbardziej ze jest to naturalny widok. w jesien, wiosne i lato to co innego..

Gość niagahahaha
mmmmm i w dodatku nietypowa masz fantazje, skoro ci w glowie laski w szpilkach to nie znaczy ze kazda ktora nosi spodniczke ubiera do tego cienkie ponczoszki i slizgajace sie szpilki, a poza tym przeczytaj dokladnie pierwszy post w tym temacie., bo jest tam napisane o chodzeniu w spodniczce niekoniecznie na wiosne, a ty niesamowicie wybiorczo to potraktowalas

Gość jap
ile ja widziałem"kobiet" z nerami na wierzchu przy -20 a nosząc miniówkę robi się męska,wisi jej między nogami

Gość Accelerator c
No to nie wielkie masz wymagania i bomba. Taka to se możesz wszędzie znaleść i będziesz miał pożytek z niech i radoche. Pamiętaj tylko o kasie i jeszcze jedno. Jak będziesz chory i miał puste konto to nie licz na szklankę wody. Bo Ona będzie wtedy już falowac biodrami dawno na innym instrumencie. Ale wiesz najważniejsze to wiedzieć czego się chce w życiu;) hej hej