Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zupapomidorowa

No, kto pogada? Źle mi samej...

Polecane posty

ja mam syndrom robienia wszystkiego byle sie nie uczyc takze..

Gość Anq25
To może idź spać?:P

Gość Anq25
Siedzenie przed kompem nie pomoże w zaśnięciu....Ja mykam bo trzeba wstać o 11:) Nara

zupka ciagle stara historia czy cos nowego? ;) i cieszcie sie ze kolokwia... ja mam w pon egzamin, a jak dzisiaj zobaczylam przykladowe pyt to mi sie wlos na glowie zjerzyl

zjezyl*... chyba tak to sie pisze. nie wiem bo zapijam smutki :( i tez nie moge przez takiego jednego spac 😭

nie sama, przeciez wy mi towarzystwa dotrzymujecie :D a jakie badania zupa? bo ja nic nie wiem.... a mnie to nie daje spac moj facet, bo strasznie chrapie :(

Towarzystwo ważna rzecz. Hm, kazałam mu zrobić wenerologiczne, ostatecznie mógł mnie czymś zarazić. Może przesadzam, ale...

moim zdaniem nie przesadzasz... pierwsza rzecza jakaby byla jesli by mnie facet zdradzil, to kazalabym mu robic badania...chociaz... po co jemu? sobie bym chyba zrobila nie? co mnie on by obchodzil?

Tylko że ja nie mam czasu żeby iść do lekarza, a prywatnie mnie w tej chwili nie stać. Więc niech on się bada, tłumaczy, a ja powtórzę testy jak będę miała chwilę wolnego.