Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nevwer

Pytanie do meszczyzn...

Polecane posty

Dlaczego tak jest ze jak konczy sie zwiazek z jakis tam przyczyn faceci pozniej zachowuja sie jak obrazone dzieciaki i milcza zrywaja kontakt?? Przeciez to totalny bezsens jak dwoje ludzi ktorych kiedys cos laczylo moga zachowywaz sie tak jakby sie wogole nie znali ;/

Gość lucian B
Pewnie Cierpi z powodu zerwania i chce zapomniej a jesli zapomniec to lepiej nie widywac swojego partnera.

Gość lucian B
Pewnie cierpi po zerwaniu i hce zapomniec a najlepiej zapomniec nie kontaktujac sie z byłym partnerem, nie dziw sie wiec jego postepowaniem .

Gość mężczyzn w ogóle
przecinek przed "których" :O

Gość dwefwefwefwefwe
ssssssssssssssss

Gość lucjan B
Pewnie cierpi dlatego unika, chce zapomniec i dlatego unika. wszystkoo zalezy w jaki sposob sie rozzzstaliscie

Gość usteczkaaa
sadze ze mezczyzni sa zupelnie inni ale meszczyzn to ja nie znam

W sumie to bardziej jego decyzja byla ...posprzeczalismy sie , powiedzial ze chce przemyslec wszytsko , wyjechal i zostawil mnie sama w sylwka i juz sie nie odezwal...tak naprawde wiec sama nie wiem o co mu poszlo czy ingerencja rodzicow czy cos innego ale to nieistotne chodzi o to ze ja nei lubie takich akcji ze teraz wielki foch i sie nie odezwie ;/

Gość to zależy co było między nimi
Niekoniecznie tylko mężczyźni mogą sie tak zachować. Ja jestem kobietą a jeżeli spotykałam się z kimś, kto np. mnie mocno rozczarował czy nie było zaangażowania z jego strony, to po rozstaniu nie chcę mieć z nim kontaktu, nie oglądam się już wstecz.

Gość lucjan B
kurwa cos mi wyskoczyły 3 wypowiedzi :( a tak to żadna nie chciałą

No wydaje mi sie ze obydwoje rownie bardzo bylismy zaangazowani w ten zwiazek i w sumie to nie wiedziec czemu jego zachowanie stawalo coraz to bardzije ozieble...no ale tak ja powiedzialam jak dla mnie to w tym momencie nei jest istotne bo wina zawsze lezy po obydwu stronach sek w tym zeby nie zrywac kontaktu nei mowie o przyjazniach bliskich ale kurcze zapytac od czasu do czasu co slychac jak sie powodzi...ja nei umiem tak poprostu stac sie obojetna :(

Gość obserwator z kotłowni
bo trzeba szukac świeżego mięsa jeśli się skończy związek

Heheheh nie to nie jest chyba dobry pomysl :P:D Jestem nie co w innej sytacji niz pozostale dziewczyny bo mam coreczke wiec nie moge tez tak dzialc pochopnie :)

Gość nhjluiluil
do kogo ??????????????????????????????????????????????? do słownika ?????????? :D

:D sorki za byk ale jestem w doskoku wlasnie do pracy wychodze ;D ale dzieki za zwrocenie uwagi :P:)

Gość dgedtgesrtg
Nevwer idiotko,a co ma poprawna pisownia do tego co ty robisz w tym czasie.Jezli debilka pisac poprawnie nie potrafi,to szuka wytłumaczenia.

Gość fghfgfhfghfg
odp jest prosta dlatego ze stracil czas