Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna123456

Jestem natolatką i chcę schudnąć.!

Polecane posty

Gość bezradna123456

Witam chcę schudnąć bo już nie mogę na siebie paatrzeć! Chcę być szczupła. Nie zależy mi żeby szybko schudnąć ... Chcę tylko do wakacji już być normalna . nie chcę jakiś specjalnych diet , potem jeszczze by to wpłynęło źle na mój organizm. Chcę ograniczyć się do 1000cal i jakieś ćwiczenia tylko nie wiem jakie oprócz brzuszków i spacerów. Mam 14 lat 160 cm wzrostu i 66,5 kg . Proszę o pomoc z góry dziękuję .!

Gość bezradna123456
SOrka TemaTy mi sie pomyliły przepraszam .... ;P

Gość venom
Tłuszcze i wwęglowodany najewięcej jeśc rano i w południe, wieczorem mało i głównie białkowe produkty. dużo pić wody, eliominacja soków,nap[oojów-najlepsza mineralka z cytryna czy cos w tym stylu.ruch tak-brzuszki, basen jest super, areobik. nie obżeranie się po ćwiczeniach. eliminacja słodyczy, cukru, produktów przetwozonych mocno w których jest dużo chemi. razowy chleb a nie biały. w ogóle jak najmniej chleba, produktów mącznych typu makaron, ziemniaki. duzo produktów z wysoką zawartośćią błonnika. zmiana oleju na oliwę z oliwek. nie palic fajek. jak alkohol to najlepiej czystą wódkę. zmiast margaryny/masła smaruj np musztardą.duzo sexu:) i co najważniejsze KONSEKWENCJA