Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AAmarkoAA

Chyba wypadl mi dysk w kregoslupie

Polecane posty

Rano pojechalem do roboty podnioslem pewien ciezar energicznie i az ukleklem teraz jestem na chacie i nawet oddychac niedam rady .a niejestem w kraju dotego jestem sam

Gdy mojemu mezowi wypadl dysk to doslownie wił sie na podlodze w szpitalu.Gdy robili mu tomografie kregoslupa to wyL z bólu.Tak wiec reasumujac-skoro mozesz siedziec na kaffe tzn ze to nie dysk a byc moze rwa kulszowa;)

W górach?To może Yeti Tobie pomoże?:PA tak poważnie-jeżeli wypadl dysk to sam nic nie poradzisz,zadne tabletki nie pomoga tylko lekarz:)

sam nie poradzisz!Znam ten ból,bo jak pisalam wyzej,moj maz to przezyl.Plakalam razem z nim-tak mi bylo go Zal. Jezeli nie Sciemniasz z tym dyskiem to dzwon po karetke bo bedzie tylko gorzej!

Raz jak mi sie to stalo to zadne zaszczyki przecwbolowe mi niepomagaly potem chodzilem skrzywiony, a teraz mysle ze nie az ale wieczorem zadzwonie po karetke bo niedam rady juz a teraz zaprawie sie piwem wiem ze glupio robie ale moze niebede czul

Leydy jak bede pijany to niebede dzwonil po karetke a tak naprawde to sie boje jechac do szpitala :( glupio sie przyznac

wypadł? to se nastaw ;) jak się zawiesisz rękoma na czymś wysoko nad ziemią tak abyś swobodnie zwisał, powinno Ci się poustawiać wszystko odpowiednio... chyba że zwyrodnienie jest tak zaawansowane że wymaga interwencji chirurgicznej

Ciesz się, ze Ci wypadł tylko dysk w kręgosłupie. Jakby Ci wypadł z komputera, to byś straciła połączenie z Kafeterią i mogłabyś umrzeć.

Stultissimo jakto? Uwiesic sie ,moze ibym sie doczolgal ale czy bym niepogorszyl sprawy bo to jest bardzo delikatna sprawa-!!! Sakd wiesz??? Zebz mnie ino nie sparalizowalo?? Opisz

Absolutnie!Moj mazjak tylko zaczely bolec go plecy pojechal do kręgrza zeby mu nastwail dysk.Po tej wizycie wyladowal na stole operacyjnym.Lekarz powiedzial mu ze to co zrobil to bylo najglupsze co mogl zrobic.

Lady dzieki ja wlasnie dlatego sie boje niechce operacji , z kilku powoduw jestem sam i nikt mi niepomoze rachunki ,zd dom wynajecie itp.

Lady a powiedz mi jak sie twoj maz czuje po operacji da rade normalnie funkcjonowac, pracowac zyc ??

Operacje mial 6 lat temu.Usuneli mu ten wypadniety dysk.Jest zawodowym kierowca i czesto bola go teraz plecy.Niestety tak juz bedzie do konca zycia.Gdy zaczyna go bolec robi sobie oklady termoforem.Po operacji chodzil przez jakis czas na rehabilitacje.

Mnie boli ale troszke mi zelzylo a momentami tak mi promieniuje do nogi ze mam ochote sobie cos zrobic bol niedozniesienia ale co jakis czas sprobowalem wstac tak odrazu upadlem i myslalem ze umre z bolu:(:( zobacze wieczorem ale raz mialem jeszcze gorzej. A niema czegos aby moglo zastapic dysk? Jak np zab?